glazerek111 0 Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 WItam. Mam taki problem : zainstalowałem Ojca chrzestnego i jak chce go wlaczyc to wyskakuje mi w okienku dialogowym "program too big to fit in memory". Doradzcie mi co moge z tym zrobic. Moja komfiguracja komputera - procesor intel Core 2 Duo E8200 - Katra graficzna Ati Radeon 4870 - 4 GB ramu - Dysk 320 GB - WIndows 7 Ultimate 32-bit Link to post Share on other sites
volvo 6 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 WItam. Mam taki problem : zainstalowałem Ojca chrzestnego i jak chce go wlaczyc to wyskakuje mi w okienku dialogowym "program too big to fit in memory". Doradzcie mi co moge z tym zrobic. Moja komfiguracja komputera - procesor intel Core 2 Duo E8200 - Katra graficzna Ati Radeon 4870 - 4 GB ramu - Dysk 320 GB - WIndows 7 Ultimate 32-bit Spróbuj zwiększyć ilości pamięci wirtualnej albo ściągnij release od lepszej grupy Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Przeinstaluj grę, później wgraj patche i spróbuj ponownie. Spróbuj zwiększyć ilości pamięci wirtualnej albo ściągnij release od lepszej grupyPirat :tajniak: Link to post Share on other sites
Recommended Posts