jerzuXXX 0 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Poszukuję programu do odtwarzania audio na Androidzie i mam tylko jeden, ale ważny wyznacznik. Tylko bez uśmiechów proszę. Czy ktoś zna soft, w którym można ustawić odtworzenie jednego pliku z folderu i zatrzymanie po projekcji? Teraz radzę sobie tak, że przerzucam 1 plik do 1 folderu, ale to dość chałupnicza i męcząca robota. Pytam, bo zasypiam słuchając audiobooków i taki jeden part książki 15-30 minut jest w porządku, ale jeśli program dalej odtwarza, to potem za kilkadziesiąt minut budzę mnie jakieś wrzaski i trelemorele na słuchawkach Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Może po prostu zapętlaj Słuchasz audiobooka, np "Wiedźmin, part 1". Zapętlasz, żeby po powtórzeniu znowu szedł "Wiedźmin, part 1". Jak zaśniesz po skończeniu to nic Cię nie ominie Cytuj Link to post Share on other sites
jerzuXXX 0 Napisano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Może po prostu zapętlaj Słuchasz audiobooka, np "Wiedźmin, part 1". Zapętlasz, żeby po powtórzeniu znowu szedł "Wiedźmin, part 1". Jak zaśniesz po skończeniu to nic Cię nie ominie Kij z omijaniem akcji, znajdę sobie następnego wieczoru fragment, gdzie urwał mi się film (książka). Słucham teraz Bożych Bojowników i tam co chwila się biją i mnie budzą huncwoci i husyci jedni. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 huncwoci i husyci jedni. A to hultaje, ancymony i bezecniki! Jest taki program: Lama, albo Llama ( nie pamiętam). Jest tam wiele opcji nadawania telefonowi "zadań" (wszelakich). Z odtwarzaczem spełniającym Twoje wymagania jeszcze się nie spotkałem. Cytuj Link to post Share on other sites
jerzuXXX 0 Napisano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Ja się spotkałem tylko teraz nie wiem, jak się do niego dostać. Jak używałem oryginalnego softu na Galaxy S II, to był tam wbudowany "odtwarzacz muzyki" i "odtwarzacz plików". Ten pierwszy normalnie leciał z folderu, ale ten drugi odtwarzał tylko jeden plik, który mu się załadowało. Teraz mam Cyanomod i Apollo leci po kolei. Mam jeszcze drugi patent, ale też chałupniczy. Wrzucam pliki na swojego dropboxa i wybieram strumieniowanie do słuchania. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts