geforc 2 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Witam, panowie mam chyba jakiś problem z przesyłaniem plików z kompa, mianowicie mam USB 3.0 w komputerze i pendrive też w standardzie 3.0. Teraz przesyłam pliki i max prędkość to 60MB/s i to tylko chwilowo... średnio mam około 30MB/s. Sterowniki do płyty głownej mam najnowsze, bios również najnowszy. Czym to może być spowodowane ? Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 a jaki masz pendrive ? bo prawdopodobnie to jest wina Cytuj Link to post Share on other sites
geforc 2 Napisano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2014 ADATA N005 http://www.morele.net/pendrive-a-data-n005-pro-32gb-usb-3-0-grafitowy-427991/ Cytuj Link to post Share on other sites
byzyl 86 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 no i masz odpowiedz... producent deklaruje predkosc na poziomie 30-35 mb/s. Widocznie masz lepsza sztuke z szybsza pamiecia, skoro dobijasz do 60 mb/s. W pendrivach jest tak ze producent czesto deklaruje ci predkosc "do", a jezeli trafisz szybsza masz szczescie jezeli wolniejsza to ow cudowne slowo "do" broni ich przed konsekwencjami. W moim przypdaku mialem podobnie z OCZ Rally2 no i niestety byl wolny trafilem sztuke co wiecej jak 7mb/s nie zapsiywala, aczkolwiek towar dziala i predkosc dekalrowana do 20mb to niby "do". Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts