kyubi13231 66 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam Czy jest możliwość zakupu EVGA GTX 780 Backplate w polskim sklepie ? Karta to 780 gtx evga referent Cytuj Link to post Share on other sites
kafalar 8 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 a dlaczego nie chcesz zakupić go na stronie Evgi?wysyłka z niemiec bardzo sprawna Cytuj Link to post Share on other sites
kyubi13231 66 Napisano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2014 a dlaczego nie chcesz zakupić go na stronie Evgi? wysyłka z niemiec bardzo sprawna Chyba niema innego wyjścia wiec temat do zamknięcia Cytuj Link to post Share on other sites
Etemity 1918 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Byly u darmacza ale i tak on zamawia z niemiec. Cytuj Link to post Share on other sites
ardici 0 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) A to nie ma stockowo w każdym GTXIE 780 backplate? Myślałem że to każdy producent dodaje tak jak asus ;p @Down Przecież to głupota ;p backplate chyba tak łatwo się nie montuje i chyba trzeba plomby zerwać aby zamontować. Edytowane 4 Września 2014 przez ardici Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 O ile mnie pamięć nie myli to evga przesyłała backplate po rejestracji karty? Cytuj Link to post Share on other sites
kyubi13231 66 Napisano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2014 O ile mnie pamięć nie myli to evga przesyłała backplate po rejestracji karty? Z tego co widzę to kosztuje 20euro o darmowych blackplate nie słyszałem Przecież to głupota ;p backplate chyba tak łatwo się nie montuje i chyba trzeba plomby zerwać aby zamontować. Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 @Down Przecież to głupota ;p backplate chyba tak łatwo się nie montuje i chyba trzeba plomby zerwać aby zamontować. EVGA? Głupota? Trudny montaż? Plomby? EVGA? Skąd Ty uciekłeś? Z przedszkola? 3 Cytuj Link to post Share on other sites
emilko1994 97 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 U EVGI nie ma plomb. Instalacja backplate'u jest dziecinnie prosta, zresztą widać na filmiku wyżej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts