cru5h 90 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam Wczoraj padły mi głośniki w komputerze stacjonarnym, dokłądnie model Logitech X-140 (5W RMS, 80Hz–18kHz). O ile dla mnie to nie problem bo gram na słuchawkach, to dla dziecka i żony już jest Szukam czegoś podobnego w granicach 150zł Budżet: ~150zł Czego potrzebujesz?: Głośniki 2.0 Przeznaczenie: muzyka, filmy Źródło: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1tyOczekiwania: poprawnego dźwięku bez tzw trzeszczenia i pierdzeniaInne: koniecznie czarny kolor Zastanawiałem się nad Logitech Speakers Z130, Creative INSPIRE 2.0 T12. Macie jeszcze jakieś propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
szeryf_88 3 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Polecę Ci trochę starszą propozycję. A mianowicie Logitech X140. Znajdziesz je jeszcze na wielu portalach sprzedażowych i pewnie jeszcze nawet nowe sztuki znajdziesz. Dlaczego polecam? Bo mam. Kupiłem sobie po nich Creative A550 spodziewając się przeskoku w jakości dźwięku, a tu nic z tego. Jeżeli nie potrzebujesz głośnego sprzętu a kompromis pomiędzy jakością dźwięku a miłym dla ucha basem jest dla Ciebie ważny to polecam ten model. Cytuj Link to post Share on other sites
cru5h 90 Napisano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Właśnie X140 miałem wcześniej. Padły po 4 latach użytkowania. Ciekawostką jest to że po rozkręcenie nie mają po 2 głośniki na kolumnę tylko po jednym (ten górny). Drugi głośnik (dolny) jest po prostu atrapą. Natomiast elektronika jest bogata więc można uznać je za dobry produkt w dobrej cenie. Myślałem że po tylu latach znajdę coś lepiej brzmiącego Głośniki będą też wykorzystane do TV - planuje kupić telewizor LED 3D, gdzie opinie o wbudowanych głośnikach są niezbyt dobre. Myślałem o MicroLab SOLO6C ale kosztują ~500zł a to za dużo.... Cytuj Link to post Share on other sites
kazunarii 3 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Gdybyś był w stanie trochę dozbierać, to poleciłbym Ci Modecom MC-HF32. Grają bardzo dobrze i według mnie są warte swojej ceny. Wiem, że marka może trochę odstraszać, ale według mnie warto spróbować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts