rashal 0 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam!Poszukuję dwóch tanich, najprostszych (bez różnych super-duper wspomagaczy, przyśpieszaczy do gier) monitorów z dobrą jakością obrazu do pracy z muzyką. Monitory powinny posiadać system VESA i najlepiej by było gdyby to były 24" wyświetlające 1920x1080 Cytuj Link to post Share on other sites
Patrix134 19 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 a jaki budżet ? określenie najtańsze nie jest zbyt pomocne. Jeśli rzeczywiście chcesz taniochę to bierz byle co ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
rashal 0 Napisano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2014 tak by zmieścić się w 1000zł do 1400 za dwie sztuki (rzecz jasna +/- kilka zł) Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Do 1400, to można kupić jeden monitor, który jako tako świeci naturalnie, jak chcesz w takiej cenie 2 monitory, to zapomnij o kolorach. Cytuj Link to post Share on other sites
rashal 0 Napisano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Tak jak napisałem, chcę dwa zwykłe monitory, bez bajerów, jak do pracy biurowej, byle by zielonego nie wyświetlały jako niebieskiego etc i matryce nie wariowały, wydaje mi się, że to jest wykonalne Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Emm, chyba to jest podstawowe zadanie każdego monitora, nawet tych najsłabszych. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts