secior1989 226 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Witam otoz pisze z takim pytaniem, nie mam pojecia co sie dzieje ale od pewnego czasu podczas siedzenia na internecie czy cos komputer lapie zwieche, wspomne ze podczas grania w gierki nic takiego nie ma miejsca. Ktos zna rozwiazanie? Badz mial ktos taki problem? ktos mi kiedys mowil ze to przez Killer LAN w plycie ale cos mi sie nie chce wierzyc. Z Gory dzieki za pomoc. Specyfikacja kompa: i7 4790K 4.0 Ghz MSI Z97 Gaming 5 16 GB DDR3 Corsair Vengeance 1866Mhz 2 x Saphire R280X OC - CrossFireX OCZ Fatality 750W Modular Cytuj Link to post Share on other sites
PLSBX 319 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Sprawdź czy wszystkie sterowniki są aktualne, może w tym jest problem.Sprawdź też inną przeglądarkę - może kłóci się ze sterownikami. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts