stasiu99 0 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Witam. Mam pewien problem. Otóż nie wiem czy pójdzie mi fifa 15 na mojego pc. Prosze o odpowiedź czy pójdzie, a jeśli tak to na jakiej grafice. System- windows 7 ( 32-bitowy) karta grafiki- NVIDIA GeForce 9500 GT procesor- Pentium® Dual-Core CPU 2.8 GHz pamięć RAM- 3 giga Z gory dziękuje za pomoc. Link to post Share on other sites
dzojo 11 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zadzwoń do wróżbity macieja.. a tak serio to pewnie zjedziesz z detalami niskie/srednie (z przewagą niskich) i będzie dobrze tak mnie sie wydaje. Link to post Share on other sites
marek8967 26 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 W wymaganiach minimalnych jest karta graficzna z directx 11, a Twoja karta ma directx 10, więc raczej nie uruchomisz gry. Link to post Share on other sites
lamparcicho 315 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Minimalne: System operacyjny: Windows V/7/8/8.1 -64-bit CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz RAM: 4GB Ilośc miejsca na dysku: 15.0 GB Karta graficzna co najmniej ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650 DirectX: 11.0 Rekomendowane: System operacyjny: Windows V/7/8/8.1 -64-bit CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz RAM: 8GB Ilość miejsca na dysku: 15.0 GB Zalecane karty graficzne: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460 DirectX: 11.0 nie pójdzie Link to post Share on other sites
stasiu99 0 Napisano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2014 A na niższej grafice? Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Nie, nie spełniasz minimalnych, a jak sama nazwa wskazuje minimalne to najniższe możliwe. Link to post Share on other sites
marek8967 26 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Gdyby nie ten directx to byś pewnie jakoś pograł. a tak to na 99% wgl nie uruchomisz gry Link to post Share on other sites
stasiu99 0 Napisano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Ok, dzięki za pomoc. Link to post Share on other sites
Buryxon 80 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Demko juz na originie, z tymi wymaganiami przesadzili imo, srednio w grze 160-170 fps wszystko full i rozdziałka FHD. Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Nie zmienia to faktu, że gra optymalizacji nie ma Link to post Share on other sites
Buryxon 80 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Moj config jakis super mega nie jest, a watpie zeby na ps4 bylo tyle fpsow, dalej sie trzymam tego ze zle nie jest Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Zmiane sterowania ktoś ogarnął? Chętnie bym pograł ale kontrolera nie można pod siebie ustawić gra nie przyjmuje zmian i po zatwierdzeniu i ponownym wejściu w ustawienia jest to co zastaliśmy po odpaleniu gry... Link to post Share on other sites
lamparcicho 315 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Nie zmienia to faktu, że gra optymalizacji nie ma a wg mnie ma i to dobrą Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Co Wy gadacie ża nie ma optymalizacji jak ja na kilkuletnim kompie mam ok 120 klatek a nie spadło mi ani razu poniżej 100 FPSów - Ustawione wszystko na MAXa ... Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Co Wy gadacie ża nie ma optymalizacji jak ja na kilkuletnim kompie mam ok 120 klatek a nie spadło mi ani razu poniżej 100 FPSów - Ustawione wszystko na MAXa ... Na moim rocznym komputerze, który znowu nie jest jakiś najgorszy ma czasami małe mikroprzycięcia. W 14 tego ni ma Co prawda demo to tylko półprodukt, ale dla graczy PC to i tak milowy krok w przód. Zmiane sterowania ktoś ogarnął? Chętnie bym pograł ale kontrolera nie można pod siebie ustawić gra nie przyjmuje zmian i po zatwierdzeniu i ponownym wejściu w ustawienia jest to co zastaliśmy po odpaleniu gry... A zmieniasz w grze, czy w tym "okienku" zanim Ci się gra uruchomi? Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Gra bardzo płynnie działa,zawodnicy żwawo się poruszają (co jak dla mnie było bolączką 14),grafika OK,dobre odzwierciedlenie wyglądu zawodników (Kun bardzo podobny).Ogólnie na +,z czystym sumieniem kupię pełną wersję gry. A zapomniałem,z FRAPSEM nie działa. Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Kolega ma lagi na athlonie x3 i hd7770 U mnie dobrze śmiga, ale bramkarze wykoksani są jak cholera, trzeba wykminić jak bramki łupić. Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 U mnie dobrze śmiga, ale bramkarze wykoksani są jak cholera, trzeba wykminić jak bramki łupić. Podbiegaj na któryś słupek i finezyjny po krótkim, albo nieśmiertelnie heel to heel i na pustą Link to post Share on other sites
BUBLOS 5 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Teraz to fifa jest przyjemne dla oka i nie jest już aż takie sztuczne, ale jeszcze mamy przed sobą wiele odsłon FIFY zanim będzie to bardzo dobrze, jak dla mnie 8/10. Nie wiem jaka będzie pełna wersja, ale raczej nie będzie już wielkich zmian. Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Raczej wielkich zmian nie będzie, ale spore na pewno się pojawią. Obecne demo, to wersja sprzed gamescomu, a więc nawet jak na demo ma wiele niedopracowań Na pewno osłabią bramkarzy w sytuacjach sam na sam oraz poprawią ich bronienie longshotów. Mam nadzieję, że system sędziowania wreszcie się poprawi, bo karne z du*y to codzienność w ultimate team. Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Tak jak zawsze grałem w PES tak teraz zamówiłem Fife Mam Demo na PS4 i Demo na PC moim zdaniem na PC lepiej to wygląda a to tylko demo Link to post Share on other sites
Buryxon 80 Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 A to miłe to piszesz odnosnie fify na PC ja poczekam na kupno do premiery ;P Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Niestety PES od paru lat stanęło w miejscu , nie wiadomo dlaczego Kiedyś biło fife na głowe grywalnościowo i graficznie z resztą też jedyne czego brakowało to licencji , jak by one były to bym dał 10/10 Teraz Oglądając filmiki z PES 15 i z Fify 15 po samych filmikach można stwierdzić było że zdecydowanie ładniej to wygląda i grając w Demo fify to się potwierdziło Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Pes zaczął ginąć od wprowadzenia trybu Ultimate Team w Fifie (12). PES szedł w grafikę, nowy silnik, tekstury i te sprawy, a panowie z EA robili wszystko, żeby ich dzieło dawało jak największą frajdę z gry (tryb ultimate, ale też przeróżnorakie inne tryby rozgrywki online). Odkąd EA wkupiła się w łaski graczy zaczęli pracować nad grafiką, silnikiem gry, co należy przyznać idzie im dość dobrze, ale wolno. Widziałem trailera PESa 15, zapowiada się ciekawie (coś w stylu fify street) i jestem ciekaw, czy pes jeszcze zabłyśnie, tak jak za daawnych lat. 1 Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Też jestem ciekawy i jest dokładnie tak jak piszesz , fifa można by powiedzieć że olała na jakiś czas grafikę i pracowała nad trybami rozgrywki i nad grywalnością , grając w demo 15 moim zdaniem animacje , podania itp. Stoją na naprawdę dużym poziomie , dosłownie czuć jak sie tą piłke podaje , odchylenia zawodników jak podają , sposób w jaki porusza się piłka itp. jest bardzo realistyczny a to tylko demo , na 99% wszystko będzie jeszcze lepsze w finalnej wersji A do tego teraz zrobili mega oprawe graficzną , PES jeśli chce choć troche zbliżyć się poziomem do Fify 15 musi odwalić kawał dobrej roboty , lecz coś nie chce mi sie w to wierzyć żeby im sie udało Pisząc te posty na temat Fify sam nie wierze w to co pisze bo od zawsze grałem w PES i to był dla mnie numer 1 , odkąd zraziłem się do fify 98 to kupiłem Iss Pro Evolution , a tu dzisiaj Fifa 15 numerem jeden ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts