Skocz do zawartości

Fifa 15

Recommended Posts

Witam. Mam pewien problem. Otóż nie wiem czy pójdzie mi fifa 15 na mojego pc. Prosze o odpowiedź czy pójdzie, a jeśli tak to na jakiej grafice.

System- windows 7 ( 32-bitowy)

karta grafiki- NVIDIA GeForce 9500 GT

procesor- Pentium® Dual-Core CPU 2.8 GHz

pamięć RAM- 3 giga

Z gory dziękuje za pomoc.

Minimalne:

System operacyjny: Windows V/7/8/8.1 -64-bit

CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz

RAM: 4GB

Ilośc miejsca na dysku: 15.0 GB

Karta graficzna co najmniej ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650

DirectX: 11.0

Rekomendowane:

System operacyjny: Windows V/7/8/8.1 -64-bit

CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz

RAM: 8GB

Ilość miejsca na dysku: 15.0 GB

Zalecane karty graficzne: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460

DirectX: 11.0

nie pójdzie

Co Wy gadacie ża nie ma optymalizacji jak ja na kilkuletnim kompie mam ok 120 klatek a nie spadło mi ani razu poniżej 100 FPSów - Ustawione wszystko na MAXa ...

Na moim rocznym komputerze, który znowu nie jest jakiś najgorszy ma czasami małe mikroprzycięcia. W 14 tego ni ma :D Co prawda demo to tylko półprodukt, ale dla graczy PC to i tak milowy krok w przód.

Zmiane sterowania ktoś ogarnął?

Chętnie bym pograł ale kontrolera nie można pod siebie ustawić gra nie przyjmuje zmian i po zatwierdzeniu  i ponownym wejściu w ustawienia jest to co zastaliśmy po odpaleniu gry...

A zmieniasz w grze, czy w tym "okienku" zanim Ci się gra uruchomi?

Raczej wielkich zmian nie będzie, ale spore na pewno się pojawią. Obecne demo, to wersja sprzed gamescomu, a więc nawet jak na demo ma wiele niedopracowań :D Na pewno osłabią bramkarzy w sytuacjach sam na sam oraz poprawią ich bronienie longshotów. Mam nadzieję, że system sędziowania wreszcie się poprawi, bo karne z du*y to codzienność w ultimate team.

Niestety PES od paru lat stanęło w miejscu , nie wiadomo dlaczego :) Kiedyś biło fife na głowe grywalnościowo i graficznie z resztą też jedyne czego brakowało to licencji , jak by one były to bym dał 10/10 :) Teraz Oglądając filmiki z PES 15 i z Fify 15 po samych filmikach można stwierdzić było że zdecydowanie ładniej to wygląda i grając w Demo fify to się potwierdziło :)

Pes zaczął ginąć od wprowadzenia trybu Ultimate Team w  Fifie (12).

PES szedł w grafikę, nowy silnik, tekstury i te sprawy, a panowie z EA robili wszystko, żeby ich dzieło dawało jak największą frajdę z gry (tryb ultimate, ale też przeróżnorakie inne tryby rozgrywki online). Odkąd EA wkupiła się w łaski graczy zaczęli pracować nad grafiką, silnikiem gry, co należy przyznać idzie im dość dobrze, ale wolno. Widziałem trailera PESa 15, zapowiada się ciekawie (coś w stylu fify street) i jestem ciekaw, czy pes jeszcze zabłyśnie, tak jak za daawnych lat.

• Popieram 1

Też jestem ciekawy i jest dokładnie tak jak piszesz , fifa można by powiedzieć że olała na jakiś czas grafikę i pracowała nad trybami rozgrywki i nad grywalnością , grając w demo 15 moim zdaniem animacje , podania itp. Stoją na naprawdę dużym poziomie , dosłownie czuć jak sie tą piłke podaje , odchylenia zawodników jak podają , sposób w jaki porusza się piłka itp. jest bardzo realistyczny a to tylko demo , na 99% wszystko będzie jeszcze lepsze w finalnej wersji ;) A do tego teraz zrobili mega oprawe graficzną , PES jeśli chce choć troche zbliżyć się poziomem do Fify 15 musi odwalić kawał dobrej roboty , lecz coś nie chce mi sie w to wierzyć żeby im sie udało

Pisząc te posty na temat Fify sam nie wierze w to co pisze bo od zawsze grałem w PES i to był dla mnie numer 1 , odkąd zraziłem się do fify 98 to kupiłem Iss Pro Evolution , a tu dzisiaj Fifa 15 numerem jeden :o ?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...