KrzychuTomatoPlayer 0 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 (edytowane) - Imię: krzysiek - Wiek: 17 - Miejsce zamieszkania (tylko nazwa miejscowości): Świniary- Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju: magazynki FR i ruskie HT i TD- Ile czasu grasz dziennie w WoT- ok.2h - Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii?: popołudnia i wieczorki do 22;) - Preferowany styl gry: "na pałe "- czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich: A-CAT, V-POR - Stan cywilny/stan rodzinny wolny i samotny - Coś o sobie: lubie sport i motocykle;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e8d8cff9cfc2d74.html Edytowane 17 Października 2014 przez KrzychuTomatoPlayer Cytuj Link to post Share on other sites
evilx3 0 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 - Nick: EvilMonster01 - Imię: Kuba - Wiek: 14 :v - Miejsce zamieszkania (tylko nazwa miejscowości): Pruszków- Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju: mam E100 i T57 Heavy, idę w Angielskiego meda FV i WTF E100 - Ile czasu grasz dziennie w WoT: 1-2h - Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii?: Piątki i Soboty ok. 16 - Preferowany styl gry : Coco Jambo i do przodu - czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich: CSWP, AZJAW, K4FPL - Stan cywilny/stan rodzinny - Coś o sobie: lubię grać i oglądać piłkę nożną - screen z garażu z "PRZEBIEG SŁUŻBY" (z widoczną ilością bitew i wynikami ogólnymi): Nooooooob http://zapodaj.net/17cc36e927d59.jpg.html Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 (edytowane) - Nick: BigGoldberg- Imię:Mateusz- Wiek: 23- Miejsce zamieszkania: Kraków- Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju: Germańskie niszczyciele: Pz. Sfl. IV C, Jagdpanzer 4 Germańskie czołgi: VK 36.01 (H) Germańskie w planach: ferdidand, wt auf pz e 100 Ruskie czołgi: KV -2, IS 3, KV 4. Ruskie niszczyciele su 152 Ruskie w planach: isu 152, is7, is4 Amerykańskie czołgi T29 Amerykańskie niszczyciele T25/2 Amerykańskie w planach T32, T28 prototype Ruska artyleria SU 14-1 - Ile czasu grasz dziennie w WoT: Różnie, zależy od tego czy mam naukę i czy nie gram w coś na steam, ale staram się grać jak jest z kim- Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii: wieczory i weekendy- Preferowany styl gry: ciężkie czołgi na przód, ew niszczycielami z tyłu kampić- czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich: nie byłem- Stan cywilny/stan rodzinny: kawaler- Coś o sobie: nie wiem co by tu wpisać - screen z garażu z "PRZEBIEG SŁUŻBY" http://iv.pl/images/05561690772768697866.jpg Edytowane 30 Października 2014 przez BuryZenek Cytuj Link to post Share on other sites
IxeNI 0 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Nick: xeNiusz- Imię:Mirek- Wiek: 23- Miejsce zamieszkania: Szczecin- Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju: IS-7 M103 (wkrótce T110E5) JagdTiger 8,8cm TOG II () IS-3 Tiger II T69 (wkrótce T54E1) T44 I kilka czołgów V. Wybadany T28 prototype. - Ile czasu grasz dziennie w WoT: Różnie.- Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii: wieczory i weekendy- czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich: byłem, ale nazwy nie pamiętam.- Stan cywilny/stan rodzinny: kawaler Cytuj Link to post Share on other sites
Ah_Tabai 3 Napisano 3 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 -Ah_Tabai-Sławomir-13 lat-Sulęcinek-Czołgi:ZSRR:T-34,Su-100,Su-152,IS-3,T-150,A-43,MT-25,Su-122AWielka Brytania:Tog II*Francja: SAu 40Planuję kupno wszystkich X tierów z ZSRR zaczynając od ciężkich, dodatkowo chcę kupić X tier niszczyciel Francuzki,a tog służy mi głównie do zarabiania pieniędzy i zdobywania wolnego doświadczenia.-Dziennie gram w WoT-a minimum 1 h, często dłużej-Zawsze gram między 17-18 o innych godzinach gram różnie.-Nie lubię siedzieć na miejscu i czekać (nie tyczy się to artylerii), często jadę do ataku niszczycielami (Tylko z MM-2), bo wtedy zazwyczaj ściągam innych na hita. Potrafię się dostosować jeśli chodzi o styl gry w twierdzach, kompaniach lub plutonach.-Bylem członkiem klanów: ZLM i BPRO-Jestem uczniem nie założyłem jeszcze rodziny -Lubię gry na komputer i konsole (np. Assassin's Creed, GTA, DIRT SHOWDOWN, Drakensang), mam wielu znajomych i często latem (w wakacje) spędzam czas na grze w piłkę nożną, przeglądaniu Facebooka i grze w WoTa. Lubie chwalić się osiągnięciami w Wocie (nawyk z poprzedniego klanu).-Mój profil na Wocie: http://worldoftanks.eu/community/accounts/516565324-Ah_Tabai/. Mam nadzieje, że napisałem wszystko co chcielibyście wiedzieć o mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Lipton 517 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 - Piotr - 22 - Toruń - W garażu trochę tego jest, ale głównie gram Cromwellem, IS-3, IS-8 ew. 59-16 (uczę się grania lekkimi-medami) - 1-2 h. Nie mam więcej czasu na granie. Robię to dla funu. - Głownie wieczory, w weekendy poranki. - Czołówka, nie jestem osobą cierpliwą - lubię powalczyć w zwarciu. - Tak, ale nie są one godne wymienienia - Prawie żonaty. - Uczelnia, praca, praca i praca. Zazwyczaj od 7.00 do 2.00 w nocy na nogach. Tak to wygląda u mnie. Screen? Wydaję mik się, że linki do profilu w zupełności wystarczy: http://worldoftanks.eu/community/accounts/500191231-Kanclerz/ Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Masz "kromkę", dobrze wiedzieć i miło powitać! Cytuj Link to post Share on other sites
Kasztelan29 0 Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 (edytowane) - Nick Kasztelan29 - Imię Krzysztof - Wiek 30 - Miejsce zamieszkania (tylko nazwa miejscowości) Ruda Śląska - Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju Tu jest skromnie narazie. - Black Prince (elitarny) - Caernarvon (świeżak- załoga gorsza niż parszywa dwunastka:P) - M 18 Hellcat (jeszcze ciut i zbadam następny niszczyciel czołgów) - Crusader (jak wyżej, blisko Cromwella) - M41 HMC (lada moment zbadam M44) , poza tym lubię tę artę. - Na ten moment skupiam się żeby dojść do brytyjskiego X tieru. - Ile czasu grasz dziennie w WoT Kilka godzin dziennie. Zależy od zmiany w pracy i od domowników. Ale głównie jak żona w pracy to ja maniaczę - Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii? Zależy od pracy, ale jak będzie ważna moja obecność to postaram się być. - Preferowany styl gry Lubię ciężkie czołgi, gra lekkimi mi nie wychodzi, jak mnie nogi bolą to się rozwalam na łózku i celuję sobię artylerią - czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich Byłem ale nie w tej grze, w LoLu byłem w teamie i nawet grałem w turniejach, życiowy sukces - 1/16 turnieju Techland Fantasy Expo 2013 gdzie na 128 czołowych drużyn w kraju awansowaliśmy do 1/16. - Stan cywilny/stan rodzinny -żonaty, dwójka dzieci , obaj lubią WoT - Coś o sobie Pracuję jako spawacz w firmie Mostostal Zabrze, mam dobrego mentora w sprawach WoT, niestety już nie gra Bizon ale swoje konto sprzedał za 600 zł i to on we mnie zaszczepił pasję do czogłów - screen z garażu z "PRZEBIEG SŁUŻBY" (z widoczną ilością bitew i wynikami ogólnymi) http://www.fotoszok.pl/upload/54c6a2e7.png Edytowane 25 Listopada 2014 przez Kasztelan29 Cytuj Link to post Share on other sites
gongino 0 Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 (edytowane) - Nick gongino[bMKW] - Imię Marcin - Wiek 36 lat - Miejsce zamieszkania Inowrocław Jestem fanem Roberta Kubicy, Hołka i św. Janusza Kuliga (wg mnie Mistrz Świata w byciu sympatycznym), Colina McRae lubie polityke, historie, news'y zerwało mi połaczenie i teraz sie wszystko poprzestawiało w ustawieniach netu Edytowane 28 Listopada 2014 przez gongino Cytuj Link to post Share on other sites
erotico 0 Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 - Imię Przemek - Wiek 21 - Miejsce zamieszkania (tylko nazwa miejscowości) Płock(woj.Mazowieckie)- Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju M18 Hellcat ->t25/2 odblokowanyM6->t29M4 Sherman(zabawka)m7 arta Ogólnie preferuje linie USA- Ile czasu grasz dziennie w WoTZalezy jak Mi obowiazki pozwalaja od 2h-5h - Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii? Codziennie po 22 (oprócz weekendow nie ma Mnie) - Preferowany styl gry Full Ofensive- czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich Riper - Stan cywilny/stan rodzinny Zaręczony - Coś o sobie Zwariowany dzieciak , lubiacy humor i dobrą zabawe - screen z garażu z "PRZEBIEG SŁUŻBY" (z widoczną ilością bitew i wynikami ogólnymi) http://worldoftanks.eu/community/accounts/522549800-Er0tico/Niestety daje tylko to ze strony poniewaz nie ma Mnie teraz w domu jak wrócę w poniedzialek to dodam screena Cytuj Link to post Share on other sites
seymourek212 0 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Imię : Karol - Wiek : 15 - Miejsce zamieszkania : Drochojów Podkarpackie Polska- Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju: Wgarażu KV-85, Luchs zamierzam kupić IS,helcat, leopard,T25/2 i KV-4- Ile czasu grasz dziennie w WoT :cały czas codziennnie od godziny 15.00-16.00 w piątek-sobote od 16.00-21.00 - Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii?; Dni piątek-sobota-niedziela od 16.00-21.00 - Preferowany styl gry : Umiarkowany, zależnie od sytuacji- czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich : ZLM zacna lufa milordzie, CBJP czerwone berety - Coś o sobie : Mówią do mnie ZIUTEK lubie grać w Wot'a -Nick: seymourek212 Cytuj Link to post Share on other sites
oiraM 0 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 (edytowane) - Imię: Mariusz - Wiek: 24 - Miejsce zamieszkania: Nowy Dwór Mazowiecki- Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju: narazie gram tylko niemieckimi czolgami, mam tanki 5-6T gdy zaczne juz lepeij ogarniac gre uzupelnie garaz o perelki z innych nacji- Ile czasu grasz dziennie w WoT minimum 2 godzinki zalezy od grafiku w pracy i dodatkowych zajec - Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii?: weekendy i wieczory - Preferowany styl gry: niszczycielami lubie gre z 2giej linii takie wsparcie ciezkich tankow, jesli gram szybszym czolgiem staram sie flankowac- czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich: nie, nie bylem - Stan cywilny/stan rodzinny : nic na stałe - Coś o sobie: wiekszosc dnia spedzam w pracy po powrocie do domu lubie odreagowac patrzac jak wybuchaja wrogie czolgi ^_^ - screen z garażu z "PRZEBIEG SŁUŻBY" http://www.fotoszok.pl/show.php/2277384_shot-002.jpg.html -nick w grze Badhbh Edytowane 28 Grudnia 2014 przez oiraM Cytuj Link to post Share on other sites
marcin2468 16 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 - Marcin- 24- Wielkopolska - Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju:ZSSR: IS7, Ob 261, Ob 140, T54 -->T62A, IS3, Niemcy: E100, TigerP-->JgPze100, Vk50.02A-->MAUSUSA: M103-->T110E5, T54E1-->T57, T14, T25/2-->T110E4Francja: AMX 50 Foch (155), Bat Chatilon 25Zbadane, do kupienia: Tortoise, ob 740, su 101, M12, T25AT, Rhm.-B. WT - Ile czasu grasz dziennie w WoT: 30 min- Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii? Na razie każdy dzień i godziny.- Preferowany styl gry: Zależy od czołgu- czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich: PAIX, WLK- Stan cywilny/stan rodzinny: kawaler- Coś o sobie: Lubię placki - screen z garażu z "PRZEBIEG SŁUŻBY" (z widoczną ilością bitew i wynikami ogólnymi) https://drive.google.com/file/d/0BzX1v9aO4YuKeWRBSG5iN2xlNVk/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0BzX1v9aO4YuKR0laSkJTdTlnTW8/view?usp=sharing Cytuj Link to post Share on other sites
Kombajnista56 2 Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) -Kamil -20 -Świętokrzyskie, okolice Ostrowca Św. -Czołgi w garażu + plan rozwoju: T-34-3, 110, Matylda IV, Sherman III, M2 light, M2 light (UK), D1, plan rozwoju jest taki aby kupić sprzedane czolgi z wyższych tierów i kupić nie kupione, a jeśli ten plan nie wypali kupić kiedyś tam T95 i zbadać WZ-111 1-4, a poza tym grać dla frajdy i przyjemności najcześciej na niskich poziomach. -Ile czasu grasz w wot: od 10 minut do 2 godzin max. -Jakie dni i godziny ci odpowiadają na kompanie; Najlepiej weekendy do godziny 15-stej -preferowany styl gry: jeżdżenie w leming trainach bo w kupie siła i samemu zawsze strach jeździć , do tego raczej gra defensywna, czasami poflankuje wrogów jak sytuacja jest odpowiednia. -Czy byłes członkiem klanu?: Tak, M_M, 1-DKP i kilka innych których nazw już nie pamiętam -Stan cywilny/stan rodziny: zajęty kawaler. -Coś o sobie: Narzekacz jak stara baba -Screen z garażu z przebiegiem służby: http://s17.postimg.org/hkam0cha7/shot_018.jpg -Nick w grze: kombajnista_z_bizona. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Kombajnista56 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Hehe, klawy nick na wocie Musimy mieć kogoś takiego. Wysyłam niebawem zapkę do klanu. Cytuj Link to post Share on other sites
Makabraa 0 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Nick w grze: Makabraa - Imię : Maciej - Wiek : 30 ( ur. 27.10.1984 ) - Miejsce zamieszkania (tylko nazwa miejscowości) : Rybnik- Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju : USA: M37 ( W planach: dojście do T92 - może przed emeryturą się uda ), M4 Sherman ( W planach : T29 i T110E5 ) ZSRR: SU-85 ( W planach: SU100 i Ob. 263 ), T-34 ( W planach: T-34-85, KV-13, IS-3, IS-7 ) UK : Medium III ( W planach: Churchill GC, Churchill VII, FV215b )- Ile czasu grasz dziennie w WoT : W dni powszednie po godzinie 18 do ok godziny 23 , w weekendy tyle ile tylko dusza zapragnie - Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii? : Jak wyżej - Preferowany styl gry : snajpienie niszczycielem lub działem , podchody na tyły przeciwnika średnim lub wspieranie cieżkich średniakami - czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich : w grze WoT nigdy nie byłem członkiem klanu ( większość życia grałem w CS ) - Stan cywilny/stan rodzinny : Żonaty + 2 córeczki 1,5 roku i 7 lat - Coś o sobie : Pracuję jako elektromonter pod ziemią w jednej z kopalń JSW S.A., w wolnych chwilach lubię grać w gry , oglądać dobre kino i raz na jakiś czas wybrać się na jakiegoś tripa z rodziną Screen : http://pics.tinypic.pl/i/00623/3syguznyxwxm.jpg Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Makabraa Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Zapki wysłane. Cytuj Link to post Share on other sites
K.L.F 0 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 - Konrad ( W grze KLFN1) - 17 wiosen - Obecne pojazdy : Nashorn, Jgpz 4, M41 HMC MT25, T150, SU 100, SU100M1, ISU 152 i inne nie warte uwagi - Przyszłe: X -tki obecnych i kilka innych - Gram codzienie od 20:00 do +/- 00:00 a czasem dłużej - Pasują mi wszystkie typy gry, jeśi jeszce czymś nie gram/grałem to się nauczę - Nie byłem jeszcze w żadnym klanie - Stan cywilny: ... (Robimy zakłady, co i za ile obstawiacie?) - Jestem zwariowany - Screen : imgur.com/7cDBuyN Siema Sorry coś nie tak z screenem. Ewentualnie to : http://worldoftanks.eu/community/accounts/520480761-KLFN1/ Może teraz zadziała: http://imgur.com/7cDBuyN Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 KLF, zapka poszła. Cytuj Link to post Share on other sites
K.L.F 0 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nie chcę nic mówić ale nie dostałem jeszcze zapki Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Musisz chyba odczekać, drugi raz nie mogłem, więc na pewno poszło. Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Imię Filip- Wiek 17 - Miejsce zamieszkania (tylko nazwa miejscowości) Stęszew (mała mieścina blisko Poznania, bądź Grodziska Wlkp.)- Czołgi w garażu i planowany kierunek rozwoju jest tego dużo, ogólnie marzy mi się IS-7 i do niego dążę, mam pełno V tierów i już jeden VI- Ile czasu grasz dziennie w WoT ~1h, w ekstremalnych warunkach do 3h- Jakie dni i godziny najbardziej Ci odpowiadają do grania kompanii? weekendy- Preferowany styl gry gram w 1-szej linii, zazwyczaj czołgami ciężkimi, strzelam w najmniej opancerzone cele- czy byłeś wczesniej członkiem klanu, jeżeli tak to jakiego/-ich nie byłem- Stan cywilny/stan rodzinny rozwiedziony - Coś o sobie jestem zwykłym, nudnym chłopakiem starającym się zabić wolny czas grając w sensowne gry - screen z garażu z "PRZEBIEG SŁUŻBY" (z widoczną ilością bitew i wynikami ogólnymi) http://img.pl/ybRg.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Poszła zapka, to Twoje pierwsze konto? Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie, to drugie konto, ale do pierwszego nie mam dostępu. Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Po statystykach tak pomyślałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts