Verthal 0 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Witam, poszukuje NOWEGO smartfona. Tylko oferty w sklepach, żadne allegro i używane.Wymagania:- Android z możliwie najlepszym wsparciem, najlepiej 4.4- Procek czterodzeniowy- ekran min. 4,5 cala - rozdzielczość min. 720p - wbudowana pamięć min. 8 GB - aparat nie istotny ale mile widziany jak najlepszy Smartfon oczywiście sprawny, będzie wykorzystywany do gier także więc najlepiej niech sobie płynnie z nimi radzi. Mam na oku Motorole Moto G. Edytowane 2 Września 2014 przez Verthal Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Lg l9 II 2 rdzenie ale krait 200. 720p. Aparat lepszy. Android 4.4.2. Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Lg l9 II 2 rdzenie ale krait 200. 720p. Aparat lepszy. Android 4.4.2. Cytuj Link to post Share on other sites
ciomasta 70 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 LG L90 ,4rdzenie , prawie 5cali wyświetlacz , 8mp aparat noi android 4.4 kikat Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 A jeżeli chodzi o moto g jest to równie dobry telefon prawie czysty Android napewno dostanie Androida l. Tylko gorszy aparat i brak slotu na kartę SD. Dlatego może zabraknąć szybko miejsca Miała być rozdzielczość 720p dlatego zamiast l90 poleciłem l9 II Cytuj Link to post Share on other sites
Verthal 0 Napisano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ale procek da rade, bo jest 2 rdzeniowy? http://versus.com/pl/motorola-moto-g-vs-lg-optimus-l9-iiTen test przekonuje mnie do zakupu Motorola Moto G. Czy ktoś ma inny pomysł? ten telefon wydaje się najlepszym zakupem, zważywszy że wersja 16 GB nie potrzebuje żadnego slotu na kartę i nie jest minus. Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Tak bo jest oparty na architekturze krait. Co czyni go dużo bardziej wydajnym niż cortex a, które są zastosowane w snapdragonie 400. Jeżeli nie ma dla ciebie dużego znaczenia aparat oraz brak możliwości rozbudowania pamięci, to bierz go, napewno będziesz zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
Verthal 0 Napisano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Aparat jest nie istotny, a wersja z 16 GB jest aż ponad moje wymagania. Gdzie ja to zapełnię... do tego wsparcie Androida. Myślę Moto G jest najlepszym możliwym zakupem w tym momencie Dziękuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek098 11 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Pamiętajmy że jest też dostępna wersja Moto G z kartą pamięci i LTE co czyni go jeszcze bardziej opłacalnym zakupem. Cytuj Link to post Share on other sites
maciek21 19 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Bierz Moto G sam mam i jest świetna. Cytuj Link to post Share on other sites
Patrick. 33 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Tylko pamietaj, że do użytku jest te 10 - 11 GB i w zestawie nie ma ładowarki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts