Skocz do zawartości

Karta Graficzna na pcx do 180zł

Recommended Posts

Tak się składa że mam Radkaod HISa 2600XT, nie ma lepszej karty w tej cenie z nowymi sterownikami gram sobie w GTA 4 1024x768 low-medium, FPS 28-49, COD 4, i 5 przeszedłem na full detal w 1280x1024 wszystko na maksa bez AA, i FPS 35-65 średni 45, Burnout paradise ultimate box 1280x1024 full, bez AA FPS-28-40. jest szybszy od HD4550

Jak chcesz pograć w gta IV to ja ci proponuje dozbierać trochę kasy do GTX 295 NVidia :P Problemem jest cena 2300zł+ i twój procek :D

Na 4850 też można całkiem fajnie pograć w GTAIV.Więc wcale 2300zł nie trzeba wydawać , aczkolwiek takiego GTX295 miło by było mieć.

Jak chcesz pograć w gta IV to ja ci proponuje dozbierać trochę kasy do GTX 295 NVidia :P Problemem jest cena 2300zł+ i twój procek :D

nie bądź taki chamski kolego bo żal mi ciebie, nie każdy ma bogatych rodziców którzy dają mu na dobrego kompa... nie zachowuj się jak dziecko bo masz niby 18lat...

Nie gniewaj sie zeratul ale granie w takiej rozdziałce to kiszka no i pewnie musisz poskręcać wszystkie efekty więc kiszka do kwadratu.

za co ma się gniewać? za to że mówisz prawdę?

owszem, nowe gry nie chodzą na max detalach (ale rozdziałka jest 1280x1024 czy jakoś tak :D ), ale tak jak napisałem - FarCry bardzo płynnie na "maksymalnym maksie"

ale jak zmienię kompa to mam zamiar zagrać na jakiś faniejszych ustawieniach a na razie jakoś leci

pozdrawiam

Jak chcesz pograć w gta IV to ja ci proponuje dozbierać trochę kasy do GTX 295 NVidia :D Problemem jest cena 2300zł+ i twój procek :D

nie bądź taki chamski kolego bo żal mi ciebie, nie każdy ma bogatych rodziców którzy dają mu na dobrego kompa... nie zachowuj się jak dziecko bo masz niby 18lat...

Nie chce nikogo urazić jak coś to przepraszam może troche niestosowny żart :P