RAZR144 2 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Witam. Jako , że wybór w tym przedziale cenowym jest dość spory to wolę się doradzić kogoś kto miał styczność z telefonami mieszczącymi się w moim budżecie(ewentualnie coś więcej dopłacę jeśli na prawdę będzie warto).Telefonu głównie używam do przeglądania internetu , słuchania muzyki na słuchawkach i sporadycznie w coś zagram.Zależało by mi aby telefon posiadał możliwość korzystania z LTE i miał aktualizację bądź w standardzie już kitkat'a.Myślałem nad HTC Desire 610 ale może za tą kwotę dostane coś lepszego bardziej wydajnego ?Liczę na pomoc w wyborze , pozdrawiam ! Cytuj Link to post Share on other sites
osacz1 14 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Z kitkatem i prawdopodobną aktualizacją masz motorole Moto g LTE. Dobrze zoptymalizowany system bezzacięć. Cytuj Link to post Share on other sites
RAZR144 2 Napisano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Z kitkatem i prawdopodobną aktualizacją masz motorole Moto g LTE. Dobrze zoptymalizowany system bezzacięć. Tak ale już aparat ma gorszy niż wymieniony przeze mnie HTC bądź LG L9 II. W czym ta motorola jest lepsza od 610tki ? Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Prawie czysty Android, Co daje płynność działania bez zacięć. Pewne wsparcie producenta napewno pojawi się na nim Android l. Dobra jakość wykonania. Tylna klapka prawie się nie rysuje. No i hmmm wszystko co mi tak od razu do głowy przyszło. Cytuj Link to post Share on other sites
Berlinek 41 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ja bym postawił na Lg L90: http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/10000079 Jednak jeśli zależy Ci na LTE to w zasadzie jedynie Motorola Moto G spełnia Twoje oczekiwania w tej cenie: http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/10570773 Niemniej sam bym jej nie brał bo ma kiepskie parametry ( mniejszy wyświetlacz, bardzo średni aparat...) Cytuj Link to post Share on other sites
RAZR144 2 Napisano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Hmmm , a samsung S3 Neo ? Jak wygląda wydajnościowo ? Z tego to wyczytałem to posiada na pokładzie kitkat'a , procek 4x1.4ghz i aż 1.5gb ram. Jak się sprawuje na żywo ? Warto na niego łożyć pieniążki ? Bo można go wyszarpać nowego za 800zł co nie jest dużo patrząc na jego specyfikację . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts