y0ddh4 10 Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Działać działą, ale dźwięk 6-kanałowy mam tylko w systemie MP gra tylko na przednich i subie, ale to nie jest problem w takiej skali jak nie możność zainstalowania systemu Z tym już sobie poradzę, ale jednak korcie mnie ten XP i ściągnę SP3 W licencji Visty jest napisane, że można mieć XP prof. chyba xD Dzięki wszystkim za pomoc, a w szczególności Tobie torture Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Możną ustawić emulację stereo na 5.1 gdzieś na pewno Ja w swoich Logitechach x540 naciskam guzik na pilocie i samo się to robi, więc nie grzebałem jak to zrobić programowo. Czekamy na opinie o sprzęcie Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Już ustawiłem Mam głośniki 5.1 i 2.1, więc dałem na 7.1 i jestem szczęśliwy jak prosie w chlewie Ten program na płytce od Asusa jest na prawdę super - ustawiasz głośność poszczególnych głośników, balanse i inne Chyba zostanę audiofilem Recka asusa i m9 się szykuje ide do kumpla po jakiegoś antywira bo z netem się nie moge połączyć, tylko na note xD Link to post Share on other sites
Recommended Posts