jerzuXXX 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Jestem casualowym graczem i nie mam dużych wymagań. Do tej pory używałem najtańszej klawiatury Logitecha Deluxe 250 oraz myszki A4Tech X-750F i taki zestaw jest dla mnie wystarczający. Od klawiatury teraz nie wymagam niczego, zaś w myszce używam tylko LPM, ŚPM i PPM + scroll. Rozmiar tego A4 jest też dla mnie dobry. Mogłaby być jedynie trochę cięższa. Przechodząc do sedna. Podłączyłem teraz kompa pod telewizor i chciałbym grać na kanapie więc potrzebuję zestawu bezprzewodowego + twardej podkładki pod mysz. Na całość nie chciałbym wydać więcej niż 200 zł. Ankieta poniżej Na czym mi zależy? Dobry zasięg, bez lagów. Odległość miejsca grania od jednostki to 2 metry Łatwe ładowanie i długi czas pracy. Najlepiej jakieś wewnętrzne akumulatory, bo się potnę, jakbym miał co chwila wyjmować jakieś akumulatorki § Jakiej myszki obecnie używasz: A4Tech X-750F § Jaką masz obecnie podkładkę: za 3 zł z allegro § Z jakich wartości DPI korzystasz: 800 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 4 cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): wszystko od Hearthstone przez CS, Stalkera i Wiedźmina po Planescape Torment § Ile przycisków używasz w myszce: 3 § Chwyt: finger grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca serdecznego do kciuka: 11,5 EDIT : póki co znalazłem coś takiego: A4Tech Bloody R8 - 100 zł (ładowanie przez wtyknięcie kabla USB - mistrz)Logitech K270 Wireless Keyboard - 77 złco daje 23 zł na podkładkę w tej cenie nie znalazłem żadnej twardej, więc poradźcie jakąś przywzoitą do tej myszki materiałową i posadzę ją na dużą książkę Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez jerzuXXX Cytuj Link to post Share on other sites
chyżyk 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak już używałeś A4Tech'a i byłeś zadowolony to może taki zestaw? http://gamingowo.pl/p/1710/18093/a4tech-bloody-gaming-gear-zestaw-klawiatura-b120-mysz-v8m-podkladka-headshot-mini-zestawy-gamingowe-gaming.html Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez chyżyk Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Odpust pełną gębą. Poza tym ma kabelek. w tej cenie nie znalazłem żadnej twardej, Słabo szukasz Tracer X01 / X02, różnią się tylko kolorem. Ze szmaciaków masz A4Tech'a 200MP / 300MP / 500MP, różnią się rozmiarem. bez lagów Lagi to od internetu, tutaj mamy opóźnienie sygnału Przy takim kanapowym graniu będzie dobra, ale zaprawiony gracz z pewnością zauważy niedoskonałości. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jerzuXXX 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Słabo szukasz Tracer X01 / X02, różnią się tylko kolorem. Ze szmaciaków masz A4Tech'a 200MP / 300MP / 500MP, różnią się rozmiarem. Ten tracer nie jest elastyczny rozumiem, można używać go bezpośrednio na miękkim podłożu? Lagi to od internetu, tutaj mamy opóźnienie sygnału Przy takim kanapowym graniu będzie dobra, ale zaprawiony gracz z pewnością zauważy niedoskonałości. Mądrego to i miło posłuchać Ale dalej nie wiem, jaka myszka i klawiatura? W sensie ten A4Tech Bloody R8 będzie git? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts