Manewre 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Cześć,od dłuższego czasu myślę o zakupie tabletu. Chodzi mi głównie by był dostosowany do przeglądania internetu /oglądania filmów nic więcej ( z gier wyrosłem ) oraz najlepiej aby bateria była wytrzymała dosyć długo;) Nie mam na razie dla Was żadnych propozycji. Nie znam się zbytnio na tabletach więc czekam na Wasze pomysły i odpowiedzi za,które z góry dziękuje Mogę na niego przeznaczyć do 500zł. Dziękuje i zapraszam do odpowiadania! Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Proponuję Dell Venue 7 z procesorem Intela. Cytuj Link to post Share on other sites
kazunarii 3 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Z mojej strony mogę Ci polecić Onda V719 3G z Quad Corem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts