valior96 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, widziałem że sporo osób kupuje Xperie od Roosko, może jest w ich gronie ktoś z was ? Najbardziej interesuje mnie po jakim czasie doszła xperia i w jakim była stanie ? I co z tą gwarancją realizowaną w Polsce ?@EDITlink do aukcjihttp://allegro.pl/sony-xperia-t-gw24-bez-simlocka-i4542390012.html Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez valior96 Cytuj Link to post Share on other sites
Damis93 3 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Te telefony są nie opodatkowane, cena za taki telefon niekiedy wychodzi wyższa niż za nowy w Polsce. Musisz odprowadzić podatek a z grawancją to może być problem Cytuj Link to post Share on other sites
mcteam 4 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Przecież to podróbki z chin np.: www.dhgate.com Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez mcteam Cytuj Link to post Share on other sites
valior96 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Damis93telefon jest opodatkowany bo inaczej nie mógłby wejść do sprzedaży kupujący może zostać obarczony ewentualnie opłatą celną@EDITkupował ktoś u niego ? Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez valior96 Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Nie mówiąc o tym, ze Sony już ogłosiło : kończą wsparcie dla Xperia T, TX oraz V - czyli kupujesz sprzęt, który na dzień dobry jest przestarzały Jak nie musisz koniecznie mieć Xperii T i Androida to kup na przykład Lumię 630 - w tej cenie kupisz spokojnie, nówkę z Polskiej dystrybucji z kompletem dokumentów z 24 miesięczną Gwarancją Producenta. Lumia jest lepsza pod każdym względem od Xperi T - szybsza, płynniejsza, ma wsparcie, gwarancję. Ja bym sobie darował - a sprowadzone z Chin to już w szczególności, bez gwarancji - nie zdziw się jak ci przyślą podróbkę Cytuj Link to post Share on other sites
valior96 0 Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 wiecie co to offtop? nie pytałem co polecacie mi kupić ale czy ktoś z was zamawiał z tej aukcji... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts