jaszuch 2 Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Witam szukam jakiegoś krzesła do komputera (głównie gram w gry ) Chciałbym zmieścić się w 300 zł, co sądzicie o tym krześle: http://jysk.pl/biuro/krzesla-biurowe/plus/krzeslo-biurowe-snertinge-czar-nieb Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o JYSK to mogę tylko odradzić. Miałem od nich krzesła. Żadne nie przetrwało roku 1 Link to post Share on other sites
marcinkurtyka 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Kiedyś usłyszałem poradę, usiądź w sklepie, jak będzie ok to kup. Nie jest to dobre podejście. Kupiłem tak krzesło i teraz mega żałuję. Swoją drogą z takim budżetem to na prawdę musiałbyś się znać na krzesłach i dodatkowo okazję trafić. Link to post Share on other sites
Luki91 157 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Kiedyś usłyszałem poradę, usiądź w sklepie, jak będzie ok to kup. Nie jest to dobre podejście. Kupiłem tak krzesło i teraz mega żałuję. Z drugiej strony przy budżecie 300 zł trudno o lepszy pomysł Mając 1K można zaufać marce i opiniom, kupić coś dobrego "w ciemno", ale przy niskim budżecie chyba nie ma innego sposobu... Link to post Share on other sites
1984.ZBD 0 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Fajny artykul (en) o fotelach do komputera - jakie i dlaczego - tutaj. Od siebie polecam IKEA MARKUS Link to post Share on other sites
Benny5 1 Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Kosmiczne, co niektóre, tak poniżej 500 to nie znajdziesz porzadnego fotela, nie ma nawet co rzucac tutaj linkami. Link to post Share on other sites
pawlik87 0 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Hej szukam krzesła do komputera w dobrej cenie. Obecnie mam zwykłe krzesło stołowe. Powiedźcie mi, w jakich sklepach najlepiej szukać? Link to post Share on other sites
fenrek 0 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Z mojego punktu widzenia ważne jest to, aby posiadało możliwości regulacji oparcia, zagłówka i było trwałe. Miałem już kilka krzeseł - średnio wymiana po 3 latach, bo się rozpadają najzwyczajniej w świecie. Link to post Share on other sites
Fassa 1 Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Ja w pracy mam krzesło z Ikei, kosztowało chyba coś koło 600 zł. Ale jest wygodne bardzo. Z siatki, ja nie lubię skórzanych bo się do nich kleję. I przede wszystkim wysokie i z wyprofilowanym oparciem - to chyba najważniejsze żeby się dobrze siedziało Link to post Share on other sites
Recommended Posts