Skocz do zawartości

Używany komputer 200-250 zł

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez daryzda,

Recommended Posts

Zastosowanie komputera: Internet

Maksymalna kwota jaką dysponujesz: 250 zł

Których części potrzebujesz?: Procesor (z grafiką lub bez), płytę główną i ewentualnie kartę graficzną, ram

Czy będziesz podkręcać sprzęt? Nie

Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor? Czy masz zamiar go zmienić? Jaki to model?: Monior będzie 17 lub 19 cali standardowa rozdzielczość

Specjalne wymagania: Brak

Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? Obudowe Chiftec z zasilaczem 450W i Nvidia FX5900 XT ale grafa może być używana inna. Mam jeszcze ram w 3 kościach, jedna 512 i dwie 256 lub coś takiego DRR1. Mam dysk Twardy, nie jest potrzebny nowy.

Własna propozycja zestawu: Brak

Inne: Nie

Jest ktoś chętny mi pomóc w zmontowaniu takiego czegoś, a właściwie doradzeniu co się da kupić.

Niestety stary komputer nie daje rady za bardzo z przeglądarką bo myśli. Więc chciałbym go usprawnić bo ma służyć rodzicom. Głównie do Internetu i Worda i by nie chcieli dotykać mojego nowego :P

Pozdrawiam, dzięki za radę.

Dam radę w sumie może nawet do 350 zł dołożyć, tak właśnie przeglądam net i patrzę co można sklecić. Kupując albo pojedyncze rzeczy albo jakiś komplet.

Dzięki za propozycje.

Zastanawiałem się również, patrząc na morele.net czy nie opłaca mi się kupić AMD A4 lub A6 z grafą, do tego płytę, obie rzeczy są po 120-140 zł do tego jakiś ram i całą resztę mama w sumie.

Edytowane przez FeniksOgnia