J-dog 0 Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Siemka potrzebuję zmienić myszkę, ponieważ w mojej zepsuł się sensor,a gwarancja się skończyła. § Budżet: § Jakiej myszki obecnie używasz: a4tech x747 § Jaką masz obecnie podkładkę: razer goliathus speed § Z jakich wartości DPI korzystasz: 1600 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 7cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): fps'y (cs,bf) moba(lol) § Ile przycisków używasz w myszce: 4 § Chwyt: claw grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce: 1 +2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca serdecznego do kciuka: 13,5cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: w poprzedniej zepsuł mi się sensor § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): może któraś z tych? logitech zowie mad catz razer któraś z nich będzie się nadawać? Cytuj Link to post Share on other sites
pr0l4nd 44 Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Siemka potrzebuję zmienić myszkę, ponieważ w mojej zepsuł się sensor,a gwarancja się skończyła. § Budżet: § Jakiej myszki obecnie używasz: a4tech x747 § Jaką masz obecnie podkładkę: razer goliathus speed § Z jakich wartości DPI korzystasz: 1600 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 7cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): fps'y (cs,bf) moba(lol) § Ile przycisków używasz w myszce: 4 § Chwyt: claw grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce: 1 +2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca serdecznego do kciuka: 13,5cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: w poprzedniej zepsuł mi się sensor § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): może któraś z tych? logitech zowie mad catz razer któraś z nich będzie się nadawać? Pasował Ci kształt poprzedniej myszki? Czy chciałbyś coś innego Cytuj Link to post Share on other sites
J-dog 0 Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 wygodna była Cytuj Link to post Share on other sites
pr0l4nd 44 Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Cm Alcor- troszkę mniejszy http://www.ceneo.pl/28728061 Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez jacekgothic 1 Cytuj Link to post Share on other sites
J-dog 0 Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 a tamta zowie fk1 pro? Cytuj Link to post Share on other sites
pr0l4nd 44 Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 a tamta zowie fk1 pro? Zowie też bardzo dobra, tylko zależy czy chcesz symetryczną czy profilowaną. Cytuj Link to post Share on other sites
J-dog 0 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 ten a4tech był profilowany i był wygodny, więc chyba chcę progilowaną Cytuj Link to post Share on other sites
pr0l4nd 44 Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Jeszcze możesz rozważyć Steelseries Rival http://www.ceneo.pl/26942690 Cytuj Link to post Share on other sites
GALAXYZ 72 Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Razer Deathadder 2013 szczerze polecam .Też trzymam myszkę stylem claw grip , moim zdaniem trochę lepsza od mojej poprzedniej Zowie EC1 . A i oprogramowaniem idzie się nieźle pobawić . P.S nie wiem czy to tylko w moim egzemplarzu ale od zakupu trochę jest poluzowany scrol. Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez gazer Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts