darekkkk1234 5 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Jakis czas temu telefon zalalem, wysuszyłem i wszystko bylo ok, dzialal. Ale po jakims czasie przestawal wykrywac karte sim , w ogole jej nie odczytuje, probowalem inne karty, to samo . Da sie cos z nim zrobic na wlasna reke? czy raczej pozostaje sama naprawa? czytalem troche o wgrywaniu jakichs softow czy cos i ze niby komus tam pomaga, ale potrzebuje dokladniejszych informacji Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 jak jesteś pewnym gościem i nie boisz się rozkręcić telefon na czynniki pierwsze to rozbierz go do gołej płyty głównej i zanieś ją do (ja tak kiedyś zrobiłem z samsungiem monte) do jubilera co ma myjkę ultradźwiękową i za 20 zł niech Ci tą płytkę wypłuka i przeczyści styki przy wejściu na sim, jeśli to nie pomoże, to coś na płytce jest uwalone Cytuj Link to post Share on other sites
darekkkk1234 5 Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 nic innego , "na miejscu" nie pomoże? Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 nie, bo nawet jeślibyś zanurzył płytke w spirycie to i tak nic się nie stanie, bo ten zaśniedziały nalot musi zostać jakoś "zmieciony" więc samo zamoczenie by nic nie dało... Cytuj Link to post Share on other sites
darekkkk1234 5 Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 to trudno , ja sie w rozkrecanie raczej bawic nie bedzie , bo znajac mnie to nie zabardzo mi to wyjdzie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts