PLSBX 319 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam, przejdę od razu do problem.Na monitorze mruga mi obraz, ale tylko w windowsie od ekranu logowania. Dzieje się to tylko do jakiegoś momentu (przynajmniej dzisiaj tak miałem).Próbowałem update sterowników - który pomógł z crashowaniem się ich przy Garry's Mod. Oraz zmianę karty graficznej. Cały czas używałem 8600gt z ddr2 i na niej się to zaczęło, ale na wersji z ddr3 też się tak dzieje - ta jest na 100% sprawna.Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
larson 36 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 odinstaluj stare sterowniki zobacz czy problem po resecie dalej jest jak nie to zainstaluj najnowsze. Cytuj Link to post Share on other sites
PLSBX 319 Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Cały czas to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts