patryg17 0 Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam. Potrzebuję jakiś opinii na temat tej klawiatury, warto kupić? I jakie switche były by najlepsza do gier typu FPS, LoL? 5! Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dobra klawiatura, ma niestandardowy rząd dolnych klawiszy (ten ze spacją) i nie pasują do niego standardowe zestawy keycapsów. Uważaj na gniazdo kabla miniUSB i wszystko będzie dobrze Klawisze sam musisz sobie sprawdzić bo każdy ma inne odczucia. Teoretycznie do grania są red, black, brown. Dla mnie red są za miękkie, black całkiem dobre ale brown najlepsze. Gram też często na blue i też nie narzekam ale brown to mój faworyt do gier. Poza standardowym macaniem klawiatur znajomych proponuje odwiedzić mediamarkt - na wystawie w każdym, który widziałem jest logitech g710+ z brownami i jakieś roccaty z red i black (czasem jeden, czasem dwa). Często steelseries są też. Jeśli jesteś z warszawy to w komputronik megastore jest strefa gier i są wszystkie przełączniki do pomacania. Cytuj Link to post Share on other sites
patryg17 0 Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Jestem z okolic Warszawy, w sumie do tego Komputeroniku nie mam daleko Cytuj Link to post Share on other sites
xF0X0Nx 13 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Poklikaj trochę w tą klawę bo u mnie w mieście w komputroniku nawet nie wiedzieli co to klawiatura mechaniczna .... Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez xF0X0Nx Cytuj Link to post Share on other sites
patryg17 0 Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 XDDDDDD W Media Markt też obczaje, bo mam bliżej, ale jak ostatnio byłem to nie widziałem mechanicznych, ale nie zwracałem na to za bardzo uwagi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts