Trust123 0 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam. Tak jak w temacie potrzebuję tych części. Zastosowanie komputera : Gry Maksymalna kwota :1400zł Których części potrzebuję :GPU RAM OBUDOWA Czy będę podkręcać sprzęt? :Kartę będę podkręcał Rozdzielczość mojego monitora i model:Rozdzielczość to 1440x900 model nie wiem jakiś LG L192WS Specjalne wymagania :Wydajny do gier które wyjdą w tym roku jak i następnym. Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) :Kupiłem w tym roku jakieś 2-3 miesięcy temu Procesor I5 4440, GoodRam 4GB Play Blue 1333 Mhz chyba nie znam się Zasilacz to Deus G1 600W Płyta to Asrock B85M Pro4 obudowa nieznana. Własna propozycja zestawu :Brak Inne :Brak Myślę że dobrze napisałem temat przepraszam za tamten temat nie zastosowałem się do wzoru i w ogóle jeszcze raz przepraszam myślę że mi pomożecie. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
router6skull9 119 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Po co kolejny dokładnie taki sam temat wróć do tamtego i go jeszcze raz przeczytaj. Stworzyłeś własny każdy ma do niego prawo ale nie rób tu syfu! Napisz w tamtym temacie jaki max budżet raz 1500 za chwilę 1400zł (wiem że stówka to dużo i ciężko kolejną wykombinować), ale kompa składa się z tego co ma sie teraz -żadnego gdybania może się uda 100zł więcej. Obudowę bierz z3 plus 160zł Ram masz 1600MHz, tak przynajmniej pisałeś (w linku do sklepu, który podałeś), że taki kupiłeś. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez router6skull9 Link to post Share on other sites
Recommended Posts