wawrzon94 0 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam ! Planuję zakupić sobie smartphone w najbliższym czasie za około 1300 zł. Raczej nie chcę telefonu z Windows Phone, nie odpowiada mi ten system. Zastanawiałem się nad : HTC One M7 Sony Xperia Z1 LG G2 Apple iPhone 4S Mój budżet : ~1300 zł Gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Allegro Nówka czy używka : Nowy Preferowany rozmiar wyświetlacza : 4-5 cali Preferowany system mobilny : Android / iOS So czego będę używać urządzenia : Gry, muzyka, internet, rzadziej fotografia Moje najważniejsze wymagania : Płynność działania, brak zawieszek Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 So czego będę używać urządzenia : Gry, muzyka, internet, rzadziej fotografia Moje najważniejsze wymagania : Płynność działania, brak zawieszek LG G2 i tyle w temacie. Piękne zdjęcia,piękny soczysty ekran IPS,bardzo mocny procek - Snapdragon 800,bardzo dobre wejście słuchawkowe. ale tylko 16 gb pamięci wewnętrznej.Dopłaciłbym do wersji 32 GB. http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=s0-e-0805&category=165&order=d&search_scope=category-165&string=lg+g2+32gb Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts