PurePower 0 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Cześć dzisiaj przyszły do mnie zakupione wcześniej słuchawki Creative Fatality wszystko oczywiście pięknie działa jednak jest jedno ale... Otóż wcześniej posiadałem 2 modele słuchawek logitecha jedne za ~100zł drugie ~200 z groszami jak i pierwsze tak i drugie padły. Problemem okazał się sam kabel słuchawek, kabel przy łączeniu z wtyczką jest bardzo słaby przez co lubi się po prostu przerywać, i tak się dzieje nie tylko w tym miejscu. Teraz kupiłem sobie nowe słuchaweczki i chciałbym tego uniknąć. Myślałem nad obklejeniem słabych miejsc taśmą izolacyjną no ale szczerze wątpię w to rozwiązanie na dłuższą metę. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego małego problemu? Niby nic a przez takie pierdołki mogę tracić raz na jakiś czas 100zł z portfela. Z góry dzięki za rady liczę na waszą pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
-REC-^ 0 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Zawsze można spróbować Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Oczywiście możesz usztywnić przewód tuż przy jack-u. Warto jednak czasem posiadać pod ręką małą lutownicę i niezbyt drogie jack-i w zapasie. Załatwisz naprawę za 10 zł. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts