hythor 0 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam, kupiłem kilka dni temu nową kartę dźwiękową Asus Xonar DG. Podczas gry(CS:GO) zawiesza mi się gra po czym pozostaje dźwięk np. ostatniego strzału lub kroku i zapętla się to co sekunde. Jak zamknę gre to dalej słychać ten ostatni strzał lecz dźwięk działa ale to "tyrkanie" zagłusza. Po wylogowaniu użytkownika dalej to słychać aż do pełnego wyłączenia komputera. Przypuszczam że to przez przegrzewanie się. Jaka może być przyczyna? (wczoraj zawiesił się raz i przeszło, a dziś już 3 razy) Link to post Share on other sites
Rozwiązanie vallentine 36 Napisano 14 Sierpnia 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Zainstaluj fanowskie sterowniki o nazwie Unixonar, a te "asusowskie" odinstaluj. U mnie taki problem występował przy wychodzeniu z gry w Fifa 14, po wyjściu ostatni dźwięk się zapętlał, pomagał restart komputera lub wwyłączenie i włączenie karty dźwiękowej. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez vallentine 1 Link to post Share on other sites
hythor 0 Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Przeinstalowałem te sterowniki, dzięki za pomoc, jeżeli problem powróci to się jeszcze odezwę. Link to post Share on other sites
vallentine 36 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Przy okazji możesz jeszcze w panelu Xonara odznaczyć w prawym dolnym rogu "GX" bo to też powoduje czasami problemy. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts