Makritins 0 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Witam mam problem włączając przeglądarke włącza mi się ta strona iStartSurf Ona dodaje chyba jakoś dużo reklam myślę że to przez jakiś program instalowałem ostatnio z dobre programy unlocker i może dałem przez przypadek żeby coś zainstalować dodatkowowo. I chce usunąć ten program tylko nie wiem jak się nazywa. Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem. Prosze o pomoc Link to post Share on other sites
Kielek44 114 Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Przeskanuj programem AdwCleaner i daj znać Link to post Share on other sites
Makritins 0 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Przeskanuj programem AdwCleaner i daj znać Już sformatowałem system, dzięki za pomoc. Link to post Share on other sites
Araya 0 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Formatowania systemu jest ostatnia rzecz, naprawdę, adwcleaner vs Malwarebytes może pomóc. Nawet ręczne usuwanie jest możliwe: http://soft2secure.com/knowledgebase/istartsurf Link to post Share on other sites
Recommended Posts