Intruz 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Wymieniłem ostatnio podzespoły komputera. Ze starego zestawu został mi tylko zasilacz i karta graficzna. Posiadam Gainward GTX 560 1024M DDR5 256B CRT DVI HDMI (ne5x5600hd02 1142f). Niestety jest to aktualnie najgłośniejszy podzespół mojego komputera. Nie spieszę się jeszcze z wymiana karty, ale chciałbym wymienić chłodzenie, żeby ją trochę uciszyć. Problem w tym, że na rynku jest bardzo mało chłodzeń pasujących do tego geforca. Dlatego proszę o radę - co na niego założyć i gdzie mogę to kupić ? Znalazłem Arctic Cooling Accelero Twin Turbo III ale w sklepach tego nie widzę. Widziałem wersję Twin Turbo II ale już ją wycofali. Nie znalazłem nic sensownego z konkretnym chłodzeniem i gwarancją "cichej pracy". Podpowiedzcie, co wybrać!! Pozdr Cytuj Link to post Share on other sites
raisroc 63 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Szczerze mówiąc, to nie bardzo opłaca się inwestować w tego starego GTX 560. Cytuj Link to post Share on other sites
Intruz 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Dlaczego .. 660 kosztuje ponad 600 zł a nie jest jakoś znacznie szybszy .. nie będę teraz wydawał kaski póki nie będzie mnie stać na coś typowo z górnej półki a jest głośno. W tym pokoju nie mogę mieć za głośno dlatego potrzeba wymiany. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Intruz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts