kapitan_bomba 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Cześć i czołem,Mam pewien problem a nigdzie w internecie nie mogę znaleźć rozwiązania.Jakiś czas temu złożyłem swój komputer i postanowiłem ściągnąć Blendera - najnowsza wersja z oficjalnej strony - wszystko ładnie się instaluje i zaraz po instalacji automatycznie się uruchamia konsola i błąd:Ktoś coś wie może jak to naprawić? Ściągałem pythona i instalowałem - dalej nic, ściągałem z tej strony program w .zip - też nic, instalowałem sterowniki do karty- też nic... Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Na 2.6.9 problem również występuje? Masz system 64 bit czy 32 bit? Cytuj Link to post Share on other sites
kapitan_bomba 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Mam 64-bitowy, wersji 2.6.9 nie próbowałem jeszcze nie wiem z jakiego - pewnego - źródła ją pobrać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts