sikorbs 0 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Budżet: ~250zł Czego potrzebujesz? Słuchawki Przeznaczenie: Uniwersalne, ale głównie muzyka. Sporadycznie pogram w GTA San Andreas, Fife itd, ale tutaj aby było słychać dźwięk gry. Źródło: Laptop z kartą dźwiękową 4WORLD USB 7.1 CH 3D i smartphon Samsung Galaxy S5 Oczekiwania: 1.Oczekuję mocnego, a wręcz jak najmocniejszego basu. 2.Mocnych kabli. Do tej pory miałem Creative Fatality, które mają kable grubości żyłki wędkarskiej... Rwało to się jak wściekłe. 3.Regulator głośności 4.Wygoda. Chcę, aby słuchawki były duże, by zakrywały całe ucho. 5.Mikrofon. Nie jest to wymóg, ale fajnie jakby był. Pozdrawiam!!!! Cytuj Link to post Share on other sites
mkliczek 3 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Dla mnie wybór jest prosty Creative Aurvana Live! czarne Cytuj Link to post Share on other sites
sikorbs 0 Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Bardzo ciekawe, ale one chyba nie mają regulatora głośności. Ma ktoś może jeszcze jakieś propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
sikorbs 0 Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Wypowie się ktoś jeszcze? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts