kapitan_bomba 0 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Cześc forumowicze, mam taki problem złożyłem swój pierwszy komputer wydaje się, że wszystko jest podłączone dobrze, odpaliłem go i rozpocząłem instalacje systemu. Wszystko idzie gładko w instalacji przy wyborze dysków widoczne 2 (SSD: Crucial MX100 120GB oraz WD Blue 1TB) tylko te posiadam.Oczywiscie wybieram aby system był zainstalowany na SSD. Instalacja przebiega pomyslnie, pulpit się załadował, wchodzę w Mój Komputer a tam nikt nic nie słyszał o dysku HDD... Wyświetla się tylko jedna partycja "Dysk C" i jest to dysk SSD. W Bios w opcji SATA Information:SATA1 - Dysk SSDSATA2 - Dysk HDD jest podana również jego pojemnoścSATA3 - EmptySATA4 - NagrywarkaSATA5- emptySATA6 - EmptyKtoś ma może jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Adrian Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Najlepiej z panelu sterowania / narzędzia administracyjne / zarządzanie komputerem, sformatuj ten dysk. Jest niesformatowany dlatego tez jest niewidoczny. Cytuj Link to post Share on other sites
France 3 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Prawym klawiszem na - Mój Komputer , zakladka "Zarządzaj" nastepnie zarządzaj dyskami tam powinien być widoczny wiec do formatuj lub podziel na partycje. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts