Efektt 0 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Chciałbym aby, ktoś mi doradził co wybrać; Słuchawki: -KOSS sb40 -KOSS sb45 -KOSS sb49 - Sennhesery hd 201 - Jakieś inne 100-200zł??? Karta dźwiękowa: upatrzyłem sobie: -Sound Blaster X-Fi xtreme music gold -SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS - Jakaś inna do 150 zł??? Które Waszym zdaniem podzespoły bd lepsze? Mają służyć do gier, oraz słuchania muzyki i oglądania filmów. :help: Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Słuchawki to CAL'e - Creative Aurvana Live! A karta dźwiękowa to nie wiem. Cytuj Link to post Share on other sites
PALEC 1 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 słuchawki te co Ekierek zaproponował a dźwiękówka asus xonar ds http://www.agito.pl/karty-dzwiekowe/asu ... 59152.html Cytuj Link to post Share on other sites
Efektt 0 Napisano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 A nie lepiej kupić: - SOUND BLASTER X-FI Xtreme Audio -Creative X-Fi Xtreme Gamer albo music. Bo to xonary to zazwyczaj są do muzyki i filmów oraz nie chcę alby słuchawki ograniczały mi kartę dzwiękową. Co do Creative Aurvana Live nie jestem przekonany... Cytuj Link to post Share on other sites
PALEC 1 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Xonary świetnie się spisują zarówno w muzyce, filmach i grach. Wiem bo mam. Support ze strony creative jest beznadziejny. A CAL-e to w tej cenie najlepszy wybór, ale najlepiej jakbyś osobiście je obejrzał i przymierzył, gdyż dla niektórych są niewygodne i grzeją uszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Efektt 0 Napisano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 http://www.techfanatyk.net/polecane-kom ... dzwiekowe/ czytając ten artykuł,chyba bd musiał zrezygnować z tego xonara z dwóch powodów: nie nadaje się on do gry cytuję: "(UWAGA! Karta NIE POSIADA wsparcia EAX, może go tylko emulować za pomocą systemu GX 2.5. Może to powodować sporadyczne problemy w grach jak np. niepożądane dźwięki etc.)" po 2 jest za droga min 170 zł,razem z przesyłką wyniesie koło 200 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 CALe są świetne. Wiem co mówie, bo ja je mam, brat je ma, na tym forum tez ludzie je mają i wszyscy zgodnie mówią: w tej cenie lepszych słuchawek do kompa nie kupisz Tylko jest jedna sprawa, przymierz je przed zakupem Cytuj Link to post Share on other sites
Efektt 0 Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Więc w poniedziałek zamawiam te Creativ'y a karta dźwiękowa??. Zależy jakiego ma xonara bo wiele wersji tej karty jest dx,ds itp? Doradzi ktoś jaka karta dźwiękowa będzie dobrze współpracowała z CAL'ami?? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Xonar DS albo DX Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts