SoundsGreat 1647 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Gothic, Gothic 2 i Noc Kruka... lekko 100 godzin z życia wycięte, jeśli tylko złapiesz bakcyla Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Aż takich długich gier to nie chcę... Mogą być też nowe, no ale z fabułą... Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 To nie jest powiedziane, że musisz grać 100 godzin Jedynkę można przejść w 20, a można w 40. Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 To i tak za dużo No i gotik mnie jakoś tak odstrasza. Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Bo Gothic jest przerażający, to też Cię odstrasza Link to post Share on other sites
maciex 0 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Legacy of Kain : Defiance (TPP) Cold War (TPP) Splinter Cell (TPP) SWAT 4 (FPP) GT Legends (symulator wyścigowy) Thief 3 : Deadly shadows (TPP) GRAĆ W NOCY Link to post Share on other sites
Bezio118 1 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Risen, gra fajna przez pierwsze 2 rozdziały później możesz ją wyrzucić do śmietnika. Gothic 3- Z najnowszym patchem, bardzo interesujący tytuł. Dla mnie jak dla fana Gothiców to boska gra xD. Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 seria splinter cell i silent hill Link to post Share on other sites
Khaine 0 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A propo Splinter Cella, konkretnie Pandora Tomorrow - nie mogę poruszyć Samem O.o Działa całe sterowanie poza tym które odpowiada za poruszanie się. Cokolwiek bym nie zmapował pod te przyciski - nie ruszy się. Czy to WSAD czy coś innego, nic nie działa. Nawet grzebałem w .ini żeby zobaczyć czy tam się coś nie posypało ale nie znalazłem nic na ten temat. SC 1 chodził normalne Przeinstalowywałem, odpalałem tryby zgodności, baa nawet przeszukiwałem internet czy ktoś nie miał tego problemu - nic nie ma A żeby było jeszcze śmieszniej - te przyciski działają przy wybieraniu przedmiotów albo w menu Pierwszy raz w życiu widzę coś takiego. Link to post Share on other sites
Recommended Posts