maciekkod 0 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam serdecznie. Chciałem zapytać jakie słuchwki warto kupić do 300 zł. Jak narazie znalazłem takie http://www.ceneo.pl/Sluchawki;szukaj-Denon+AH-D1100. Warto je kupić? Co ciekawe ich cena wynosi w niektórych sklepach 300 zł, a w innych 500 - 700. Jaka może być tego przyczyna? Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Wydaję mi się, że są to denony na których bazuje model CAL:) więc gra dość przyzwoicie jak za te pieniądze. Zawsze można też spróbować któreś z superluxów lub AKG. Dobrze było by gdybyś miał możliwość przesłuchania danego sprzętu jak również przymierzenia się do niego, ponieważ niektóre modele mogą być niewygodne tudzież ich charakterystyka dźwięku może zwyczajnie Tobie nie odpowiadać. Pozdrawiam. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jaka może być tego przyczyna?skok na kasę albo np. otrzymali słuchawki z innej dystrybucji, co wiąże się z wyższymi kosztami. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts