oskiro 2 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś urządzenia wielofunkcyjnego do 500zł. Zależałoby mi na tym by było jak najmniejsze. Myślałem na firmami HP i Brother. Znalazłem coś takiego: HP HP Brother Są to dobre urządzenia? i czy znajdę do tej ceny jakieś lepsze? Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Mam doświadczenie z kilkoma brotherami i jak do tej pory nie sprawiały problemów, o urządzeniach hp się nie wypowiadam. Nie mam za dobrych przejść, a na czym Ci zależy? Dużo drukujesz? W kolorze, mono? Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Dobre opinie ma także Brother DCP J4110DW z maksymalnym rozmiarem druku A3. Ja bym został przy HP ze względu na niższe koszty eksplotacji. Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A jak to jest z zamiennikami do Hp, ciągle się słyszy o jakiś procesach z producentami zamienników Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A no są są, np. BlackPointy bardziej pojemne, ale trzeba doczytać czy dana drukarka czyta zamienniki. Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Nom, trzeba sprawdzać na forach i pytać czy dany zamiennik działa. Ja z AJ, Actis jak na razie nie miałam problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts