Junior 2 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam chciałbym posłuchać sobie trochę muzyki na lepszym sprzęcie niż na głośnikach 2.0 z lidla... Obojętnie co by nie było 2.0 2.1 5.1 chcę je do słuchania muzyki typu drum&bass, house, reggae. Cytuj Link to post Share on other sites
marcel93 0 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Piszesz, że chcesz do słuchania muzyki a potem, że mogą 2.1 albo 5.1 xD Zdecyduj się, do słuchania muzyki jedyny dobry zestaw to 2.0. Jak mam coś polecić dobrego to Creative Gigaworks T20 II. Grają bardzo dobrze, są bardzo ładne i potrafią być głośne bez straty jakości. Nie sugerowałbym się komentarzami, że mają kiepski bas. Mam dobry słuch i odtwarzam utwory w wysokiej jakości - brzmienie jest eleganckie. Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 ja mam te i są za******e czysty dźwięk kilka razy spadły i działaja. Dodam, że odbieraja radia takie jak ruskie niemieckie czeskie słowackie Raz to chyba Stalina puścili http://allegro.pl/item1157078052_logite ... czeni.html Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 To ja polecę te: http://allegro.pl/item1169584153_z_4_logitech_z4_z_4_w_rewela_powystawowe.html Całkiem nieźle grają, bas też fajnie "dudni", jakość wykonania jest na dobrym poziomie (widziałem solidniejsze głośniki). Ten zestaw 2.1 bije niektóre 5.1 na głowę. Cytuj Link to post Share on other sites
marcel93 0 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Ja tylko powiem co do propozycji powyżej. Jak już pisałem do muzyki nadaje się tylko 2.0 (ewentualnie jak już musisz to może być 2.1, ale subwoofer jest rzeczą zbędną). Po drugie Logitech robi drogi sprzęt, który wcale nie jest świetny pod względem muzycznym Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Up -> To prawda, ale nie należy wkładać wszystkich głośników od Logitecha do jednego worka. Jedne grają dobrze, inne mają fatalny stosunek ceny do jakości. To samo tyczy się Creative, z tym, że ta firma oferowała kiedyś całkiem przyzwoity sprzęt. A teraz? Teraz, praktycznie zawsze znajdziesz jakąś lepszą alternatywę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts