matysek099 0 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witajcie. Mam pytanie odnośnie tego co w temacie. Czy jest możliwość, abym mój telefon połączony z wifi z FunBoxa użył do udostępnienia tegoż właśnie internetu po kablu USB do komputera? Próbowałem tak robić ale coś było nie tak lecz podejrzewam, że zrobiłem coś źle. Z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
bar1004 102 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Da się, przynajmniej w moim LG L9 II, ale powinno działać we wszystkich telefonach z androidem (nie wspomniałeś modelu, ani systemu). Połącz się z WI-FI, podłącz telefon do PC w trybie udostępniania sieci (powinno być w ustawieniach połączenia z PC) i powinno działać, dla pewności możesz wyłączyć połączenia danych żeby telefon czasem nie próbował się połączyć przez sieć komórkową. Cytuj Link to post Share on other sites
matysek099 0 Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Niestety to nie działa, nie mam pojęcia czemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts