Kawalarz15 0 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Przymierzam się do kupna aparatu kompaktowego do 1000 złotych. Aparat ma robić wysokiej jakości zdjęcia, mieć stosunkowo duży zoom i kręcić filmy (mile widziane 720p). Przeglądałem już dużo modeli, ale jest ich tyle, że nie wiem na co się zdecydować. Mam jednak na uwadze pięć modeli: Olympus SP-600 12mln, Nikon Coolpix L110, Sony CyberShot DSC-W380N, Sony Cyber-Shot DSC-H55 i Sony Cyber-Shot DSC-H50. Co myślicie o tych modelach? Polecacie, któryś z tych jakoś szczególnie ? A może zdecydować się na coś innego? Czekam na propozycje Cytuj Link to post Share on other sites
herbath 1 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Poczytaj jeszcze o Panasonicu Lumix'ie TZ7. Cytuj Link to post Share on other sites
pawel.chodziez 1 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Polecam Ci Canona SX210IS. Kompaktowa obudowa, 14 krotny zoom optyczny. Dość szeroki kąt. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts