Miszczumix 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam . Tak jak w temacie pytanie czy będę zadowolony jako gracz z ps4 i jak wygląda sprawa z grami ruchowymi na ps (trzeba dokupywać te różdżki jak w ps 3 ) .Czy jednak lepiej x-klocka one . Czekam na odp . Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Czego oczekujesz od konsoli? Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie PS4 to śmiało, mam konsole i chętnie odpowiem na pytania Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 No przecież chłopak zadał pytanie Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 No przecież chłopak zadał pytanie Niech powie czego oczekuje od konsoli I jeżeli ma ochotę to niech żąda szczegółowe pytanie nt. PS4 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 jak wygląda sprawa z grami ruchowymi na ps (trzeba dokupywać te różdżki jak w ps 3 ) Jest kamerka i światełko w padzie Na xone i PS4 na razie gier ruchowych praktycznie brak by się tym przejmować Jako gracz będziesz zadowolony z ps4 jak i z Xone - ja np kupuję w piatek jako pierwsze PS4 Cytuj Link to post Share on other sites
Miszczumix 0 Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Generalnie powodem do zakupu są gry ruchowe ( warunek składki rodzeństwo , rodzice ) także jest to warunek przeważający . Obecnie i tak najważniejszy pc ale nigdy nie miałem konsoli . Invar pytanie do cb . jak z grami , posiadasz the last of us czy infamous w ogóle są jakieś fajne samochodówki bo jako gracz pc nie interesowałem się tym . Tommy - czyli tylko pad wchodzi w ruch ps 4 ? Jak tak to odpada w przedbiegach Jest kamerka i światełko w padzie Na xone i PS4 na razie gier ruchowych praktycznie brak by się tym przejmować Jako gracz będziesz zadowolony z ps4 jak i z Xone - ja np kupuję w piatek jako pierwsze PS4 Gdzie i za ile kupujesz ps 4 jeśli można spytać? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 jak gry ruchowe to zostaw narazie nowa generacje - skoku nie widać aż tak a gier ruchowych jak na lekarstwo kupza te pieniądze PS3 + X360 z kontrolerami i gry i będziesz bardziej zadowolony Kupowanie ps4 i Xone dla tego "bo nowe" jest na razie bez sensu Cytuj Link to post Share on other sites
Miszczumix 0 Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 (edytowane) A jakby miałoby zastąpić kompa , to jest sens ? I jeszcze pytanko opłaca się kupić samsung ue39f5000 nówkę za 1100 Edytowane 30 Lipca 2014 przez Miszczumix Cytuj Link to post Share on other sites
spupkow12 6 Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Masz dużo miejsca, i siły, żeby taszczyć, 5 kg blaszak? Chcesz wymaxować gre, dla super wyglądu, bierz blaszaka. Jeżeli cenisz miejsce, oraz dobrą grafikę w grach bierz PS4 Cytuj Link to post Share on other sites
Luigio 1 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jakbym teraz miał kupować konsole to bym prał PS4. Jestem pewien, że generacja nowych ruchowych na tę konsolę to tylko kwestia. Takie tytuły to kury znoszące złote jajka i jestem pewien, że przy takich wynikach sprzedaży PS4 twórcy za chwilę zaczną je robić. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 spoko tylko na razie 80% nowych gier to albo remastery starych lub to samo co wychodzi na poprzednie konsole jest kilka perełek ale jak chce narazie ruchowe gierki to tylko PS3 i X360 bo mysle, że przez najblizsze 1,5 roku jakoś się to na nextgenach nie poprawi znacząco Cytuj Link to post Share on other sites
John.Yankee 5 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Na jesień sony ma przeprowadzić ofensywę na rynku gier i z tego co patrzyłem trochę tytułów ma się wysypać. Natomiast ile z tego, to będą zabawy w kicanie przed TV? Tego nie wiem. Infamous troszkę zawiódł ale niedługo ma wyjść kolejna część (jak by chłopaki chciały się zrehabilitować). Last of us podobno jest świetne w nowej oprawie graficznej (nie widziałem osobiście, opinia znajomego). Z wyścigówek póki co masz ostatniego NFS'a. Co do ceny PS4 to na morelach widziałem ją już za 1450 zł Co troszkę mnie zdziwiło bo w lutym kupiłem ją za 1800 zł. Nie widziałem nigdy, żeby PlayStation tak szybko potaniało po premierze (chyba, że to jakaś wyjątkowa promocja moreli w co wątpię). Cytuj Link to post Share on other sites
Miszczumix 0 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 No więc ja jestem za nad kupnem ale to połowa sukcesu . Czy ktoś miał styczność z Just Dance 2014 ? Spodoba się 10-latce ? Cytuj Link to post Share on other sites
alladen 19 Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 No więc ja jestem za nad kupnem ale to połowa sukcesu . Czy ktoś miał styczność z Just Dance 2014 ? Spodoba się 10-latce ? To zależy jaka to dziewczyna moja 12 letnia siostrzenica np. lubi grać w bf Cytuj Link to post Share on other sites
spupkow12 6 Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Hahhahahhahah, wg mnie cena Ps4'ki jest przystępna teraz, a w najbliższych 6 m-cach pojawi się z 20 mega gier, twtje rodzeństwo też będzie miało ubaw z platformówek lub wyścigówek - wg mnie warto Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts