xraykd 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam! Zamierzam kupić głośniki Microlab solo 7c i pomyślałem że może dokupię od razu kartę dźwiękową... W sumie w sieci moja integra ma dobre opinie i póki co na moich obecnych głośnikach tragedii nie ma jednak w związku z przesiadką może warto by było zainwestować w kartę dźwiękową? Zastosowanie: Muzyka(Metal),Gry,Filmy Głośniki Microlab Solo 7c Słuchawki Creative Auvrana Live! Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Główny priorytet to głośniki czy słuchawki? Ad. 1 Powierzchnia pomieszczenia z uwzględnieniem mebli (rzut z góry) oraz rozmieszczenie i wysokość na jakiej stoją kolumny. Ad. 2 Planujesz pozostać na CAL! czy w najbliższym czasie upgrade? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 W sumie w sieci moja integra ma dobre opinie i póki co na moich obecnych głośnikach tragedii nie ma jednak w związku z przesiadką może warto by było zainwestować w kartę dźwiękową? do CAL jak najbardziej, bo to trudne słuchawki do wysterowania. Na tych głośnikach, jeśli masz dobry słuch, również poprawa powinna być usłyszana ale jak duża, to już sam ocenisz. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 powinna być usłyszana ale jak duża, to już sam ocenisz. Pod warunkiem, że ustawione są poprawnie. Cytuj Link to post Share on other sites
xraykd 0 Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi. Pomieszczenie ma w sumie 25m2 ale jest to salon połączony z kuchnią... To chyba nie problem:) Pokój wygląda tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d626b65664c12833.html Ze względu na rozmiar kolumn myślałem o ustawieniu ich po obu stronach telewizora... Edytowane 30 Lipca 2014 przez xraykd Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 będziesz często korzystał ze słuchawek jak i głośników i jakie masz wolne porty na płycie głównej ? Cytuj Link to post Share on other sites
xraykd 0 Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam! Dziękuję za odpowiedzi. Zamówiłęm dziś Xonara DX:) Mam nadzieję że będe zadowolony tymbardziej że już teraz granie solówek oceniam na 4+ ale dam im jeszcze troszkę czasu na wygrzanie... Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 AudioTrak Prodigy HD2 jest lepszym wyborem ale to karta na PCI.Do wad na pewno można zaliczyć rzadko aktualizowane sterowniki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts