Pieterek 1 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam, Mam do sprzedania monitor jak w temacie. Kupiony 10 czerwca w sieci AmigoPC w oddziale w Kielcach. Monitor w stanie idealnym bez bad pixeli rys czy innych uszkodzeń. Sprzedaje tylko dlatego, ze chce zakupić cos 120hz. Oczywiście posiadam paragon, pudło i cały komplet. Monitor wciąż na gwarancji 22 miesiące http://zapodaj.net/3012b96b386cb.jpg.html Cena 500zł z wliczoną wysyłka. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Barto20 39 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) A Ja zadam standardowe pytanie jako posiadacz podobnego LG IPS. Czy monitor posiada może szare plamy na rantach i rogach, spowodowane nierównomiernym podświetleniem ? To częsta wada LG o której sprzedający czasami nie wspominają Edytowane 29 Lipca 2014 przez Barto20 Cytuj Link to post Share on other sites
Pieterek 1 Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nic takiego nie zaobserwowałem Cytuj Link to post Share on other sites
NoSound 0 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Dobry kontakt. Wszystko jak należy. Z pewnością polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts