utyk21 0 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Witam,Poszukuję smartfona w przedziale cenowym do max 800zł(ale zawsze lepiej jakby było taniej ). Smartfon będzie mi służył głównie do słuchania muzyki, surfowania po internecie, rzadziej do gier, choć czasem może coś wpaść. Aparat powinien być w miarę przyzwoity do robienia fotek notatek, wykładów etc. Interesuje mnie tylko Android http://forumgsm.pl/public/style_emoticons/default/smile.pngWpadł mi w oko LG L9 II, ale czy jest to dobry wybór ? Cytuj Link to post Share on other sites
Elvis799 22 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 z LG nie miałem do czynienia ale jeśli w gre wchodzi używka to polecam Samsung S3 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Wspomniany SGSIII albo Xperia Z nowe w tej cenie. Z używanych można też wyłapać chociażby HTC One. Cytuj Link to post Share on other sites
raventes 13 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 W jakim sklepie można kupić nówkę SGSIII albo Xperie Z za 800 zł? Cytuj Link to post Share on other sites
utyk21 0 Napisano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 W grę wchodza tylko nowe telefony, bo potrzebuję gwarancji SGSIII przekroczy mój budżet. Xperie jeszcze mógłbym kupić, ale czy są jeszcze jakies opcje ? Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nexus 4, Xperia M2. Niestety z Xperią do czynienia nie miałem, strzelam że będzie miała lepszy aparat (co nie znaczy ze Nexus 4 ma zły) i lepiej grała na słuchawkach. Co do Nexa - posiadałem go rok, zalety znajdziesz w internecie. Ogółem przyzwoity aparat, dobry ekran IPS, telefon bardzo płynny, wszystkie gry bez problemu uciągnie. Do wad na pewno zaliczyć można kiepską baterię, na słuchawkach też szału nie robi jeśli chodzi o jakość dźwięku. Cytuj Link to post Share on other sites
utyk21 0 Napisano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 kiepska bateria i słaba jakość dzwięku dyskwalifikuje Dodam jeszcze ze zależy mi bardzo na wyraźnym ekranie, Xperia Z jednak przekroczy mój budżet. Może jeszcze jakieś propozycje ? Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Poczytaj o LG L9 II !!! WARTO - Promocja w sferisie - > 616 zł ! warto! lub moto g / spam / worm Cytuj Link to post Share on other sites
maciek21 19 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Ja bym brał na twoim miejscu N4. Dobry telefon Cytuj Link to post Share on other sites
utyk21 0 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 N4 użytkowałem jakiś czas. Ma strasznie dużo nie zagospodarowanego miejsca z przodu, a do tego co najważniejsze grzeje się jak cholera... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts