Roxanus 0 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Dzięki, bardzo pomocne to co napisałeś Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dziala Wam Messenger? Wczoraj cos sie zawiesilo, zrownaly sie czasy uzycie/gotowosc, a potem przypadkiem (zasypialem juz ) wlaczylem update do 7.1.2 ktorego nie chcialem.. I od tamtej pory Messenger sie nie uruchamia. Edit: samo sie naprawilo.. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Chyba coś od strony serwera 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 To teraz inne pytanie. OD ZAWSZE gdy czytałem o restore iPhone to mówili "nie przywracaj z iTunes, tylko z iCloud". Podobno iTunes potrafi wprowadzić zamieszanie w plikach i całe restore o kant tyłka potłuc. Ja restore zrobić będę musiał (bateria) i chciałbym zrobić kopię - SMSy, historia połączeń, kontakty, USTAWIENIA APLIKACJI I GIER, ustawienia pulpitu itd. Jak to zrobić w iCloud? Ktoś może mnie pokierować? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts