Amity94 3 Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Witam mam problem z aplikacją Viber na Linux Mint 17 x64 xfce. Mianowicie problem polega na braku dźwięku niezależnie czy to jak ja mówię do kogoś czy ktoś do mnie dziwięk i tak nie działą co jest dziwne bo na telefonie mi to dziaął oraz na lapku jak włączam w tej samej chwili muzykę na YT to działa wsio Proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
PLSBX 319 Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Brakuje ci prawdopodobnie bibliotek. Instalowałeś przez terminal czy nie? Cytuj Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 (edytowane) Nie ze strony producenta o_O PS.konsola po wpisaniu komendy nie wyszukuje pakietu ale jak jestem w menedżeże opr. to mi znajduje a na stronie ściągnąłem paczkę deb i gdebi mi nic nie krzyczało o zależnościach itp. więc powinno być ok ale zreinstaluję to i zobaczę. Edit: reinstalacja nic nie dała Edytowane 20 Lipca 2014 przez Amity94 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts