eXtrim 0 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Cześć, czy znajdę coś wydajniejszego, lepiej wykonanego z WP do 500zł niż Lumia 520 (aktualnie jest na A. za 400)? Zależy mi, żeby telefon był nowy, chdoził płynnie, miał ekran czytelny w słońcu, GPS. Wpadła mi jeszcze w oko Lumia 620, który lepiej wybrać?. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie ArioX 518 Napisano 15 Lipca 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) Lumia 630. W tej cenie nie powinieneś mieć problemów z zakupem. Ekran o wiele czytelniejszy na słońcu niż 520, Gorilla Glass 3, nas baterii trzyma długo i aparat lepszy niż w 520. W zasadzie pod każdym względem lepsza niż 520. Edytowane 15 Lipca 2014 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
kojot321 42 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dzisiaj dojechała do mnie Lumia 520 i muszę powiedzieć że wykonaniu jak i pracy nie mam nic do zarzucenia, nawet przerosły moje oczekiwania. Przez 2 godziny może i nie przetestowałem telefonu na 100% ale jak na razie bardzo miło zaskakuje. Jeżeli nie 520 to poszukałbym mało przechodzonej Lumii 630 z gwarancją na Allegro/OLX. Cytuj Link to post Share on other sites
Rybaak 40 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jeśli chodzi o Twój przedział cenowy to ciężko coś nowego i zarazem lepszego od Lumi 520. Na allegro możesz poszukać Limi 820 w bardzo dobrym stanie z dugą gwarancją za około 500 zł. Za podobne pieniądze masz HTC 8S, lub 8X, które są też dobrymi telefonami w Twoim przedziale cenowym. Cytuj Link to post Share on other sites
mazmazik 5 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) ja kilka dni temu kupiłem nową lumię 630 za 519zł z przesyłką. muszę powiedzieć że jeśli chodzi o wykonanie to bylem pozytywnie zaskoczony - jest lepiej niż na zdjęciach. system chodzi bardzo płynnie, choć zdarzy mu się chrupnąć (jak np. instaluję coś większego w tle), ale to niebo a ziemia w porównaniu do androida. no i wydajność w grach też na plus jak na tą cenę. ekran też fajny (nie rozumiem ludzi co narzekają na małe zagęszczenie pikseli - wzrok badany - dobry ;]) w niedalekiej przyszłości warto kupić kartę pamięci, bo po wgraniu kilku albumów, mapy do nawigacji i zdjęci ze starego telefonu wbudowana pamięć szybko się kończy. faktycznie do dyspozycji jest ok 5gb resztę zajmuje system i zainstalowane aplikacje. sporym minusem jest brak czujnika zbliżeniowego - trzeba ręcznie gasić ekran podczas rozmowy. Edytowane 15 Lipca 2014 przez mazmazik Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts