Sticker11 0 Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Siema! Chce sobie kupic smartfona, głównie bedzie wykorzystywany do dzwonienia (dobry, glosny mikrofon, jak i świetny głośnik), słuchania muzyki, aby mial dobra baterie (3-4 dni), aparat przedni do wideo rozmów (w miare dobry), aparat tylni (full hd by sie przydal ale moze byc hd), ramu 1gb, procek 4-rdzeniowy, android w miare nowy, cali od 4 do 4,7 ale moze byc wiecej, wazne by spelnial kryteria. Internet czasami przeglądne, yt czasem oglądne (mam tableta to glownie na nim robie te czynnosci), w gry gral nie bede, uzywal będę ogolnie do aplikacji (np. Tłumacz google, gmail, kupony do kfc czy mcdonald itp. Duzo ich bedzie), cena do 700zl) Myslalem nad Kruger&Matz Drive, Pentagram Monster X5 A wy co mi doradzicie? Cytuj Link to post Share on other sites
Rybaak 40 Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Preferujesz jakis system operacyjny? Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 (edytowane) Za tą kwote zapomnij o: świetnym głośniku, baterii 3 - 4 dni i więcej niż 1 GB ram. A dzisiaj na androidzie do obsługi płynnej wielu aplikacji przydało by się przynajmniej 2GB ram. Edytowane 14 Lipca 2014 przez huckincharlie 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Rybaak 40 Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Musi byc nowy? Jesli chodzi o Androida to mam dla Ciebie dwie propozycje. Pierwsza to Motorola Moto G. Telefon ten jest dobry pod wzgledem pracy na baterii jak i wydawanych przez siebie dzwiekow. Powinien Cie zadowoloc. Poszkaj w internecie jego dokladnego opisu, poniewaz nie mam czasu aby Ci go teraz wkleic. Druga opcja to SGS3. Niestety nie znajdziesz go nowego za 700 zl . Jedynie na allegro mozesz poszukac uzywki w bdb stanie. Cytuj Link to post Share on other sites
arczi69 0 Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Sgs3 odradzam. Oryginalne oprogramowanie 4.3 to kompletna porażka. Wiem bo sam mam. Cytuj Link to post Share on other sites
Laster 3 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A widziałeś może Overmax Vertis? http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/9840159 O klasę przewyższa telefony ze swojej półki. 8 mpix aparat cyfrowy, 5 calowy wyświetlacz , cztery rdzenie procesora no i wygodna funkcja dual sim. Cena również bardzo niska - dostaniesz za 470 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Sticker11 0 Napisano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Preferujesz jakis system operacyjny? Android, WP ujdzie, IOS nie chce Musi byc nowy? Jesli chodzi o Androida to mam dla Ciebie dwie propozycje. Pierwsza to Motorola Moto G. Telefon ten jest dobry pod wzgledem pracy na baterii jak i wydawanych przez siebie dzwiekow. Powinien Cie zadowoloc. Poszkaj w internecie jego dokladnego opisu, poniewaz nie mam czasu aby Ci go teraz wkleic. Druga opcja to SGS3. Niestety nie znajdziesz go nowego za 700 zl . Jedynie na allegro mozesz poszukac uzywki w bdb stanie. Nie musi byc nowy. Co do Moto G, bardzo fajny tel, lecz chodzi o ta baterie, wiesz moze ile trzyma godz.? Samsungów nie chce, cena w zadnym stopniu nie adekwantna do jakości i parametrow sprzętu. Cytuj Link to post Share on other sites
Da2rk 13 Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 zobacz sobie LG L9 II, xperie L/M. A co do wspomnianego SGS3 z androidem 4.3 to działa dość płynnie pod warunkiem ze nie zapchasz telefonu milionem aplikacji. Tylko ze sam z siebie potrafi sie wieszać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts