energy16 3 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Potrzebuje stylowych sluchawek na miasto[wszystkie kolory dozwolone] Jakość dzwieku srednia Sluchawki tylko nauszne[nie za duze^^] cena max 170zl:) Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Może te? Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Jak słuchawki na miasto to tylko i wyłącznie jakieś z serii Beats by Dr. Dre A jeśli koniecznie coś tańszego to polecam zastanowić się nad SkullCandy - obecnie jest spora zajawka na słuchawki tej firmy. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Weź Creative Aurvana Live! Są w miarę dyskretne, zamknięte (co zapewni minimum izolacji, potrzebnej do słuchania muzyki na mieście) i oferują dobry dźwięk, jak za pieniądze, które trzeba na nie wydać. Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Jemu chyba chodzi o to by słuchawki były widoczne, więc Aurvana Live! są zbyt stonowne. SkullCandy byłyby lepsze - są bardziej "flashy" Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 CAL!-e na miasto? Bez jaj. Z takim hełmem to wstyd się pokazać. To muszą być małe słuchawki Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Dlatego powtarzam - SkullCandy albo jeszcze bardziej zajawkowe i totalnie wypasione Monster Beats by Dr. Dre Żadne inne nie wchodzą w grę, gdy człowiek chce mieć słuchawki "na miasto" Są ludzie, którzy w HS-800 "na miasto" wychodzą - to wygląda jeszcze gorzej niż CAL'e Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 CAL!-e na miasto? Bez jaj. Z takim hełmem to wstyd się pokazać. To muszą być małe słuchawki CAL-e nie są duże. Widziałem ludzi w HD 555 na mieście. Mnie to nie przeszkadza, bo i czemu miałoby mnie to irytować czy dziwić. Cytuj Link to post Share on other sites
Zuberos 0 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Ja mam HS-1000, ale bym w tym na miasto nie wyszedł, bo po 1 są wielkie, a po 2;) nie ma mp3/4 z wejściem usb xD. Cytuj Link to post Share on other sites
energy16 3 Napisano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Chyba kupie skullcandy:D Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Hmmm muszę kiedy wyjść na maisto w platronics gamecom 367 Mają spore te "nauszniki". Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 To kupisz kupę niewartą swojej ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Ale on właśnie chce by słuchawki wyglądały, a na dźwięku mu już tak nie zależy. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 A CAL źle wyglądaja? Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Są zbyt stonowane i jednolite. SkullCandy może i mają gorszą jakość dźwięku, ale za to są bardziej rozpoznawalne i rzucające się w oczy. Cytuj Link to post Share on other sites
marcel93 0 Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Żenada, wybierać słuchawki ze względu na wygląd. Trzeba być chyba pedałem aby tylko tym się kierować. Cytuj Link to post Share on other sites
energy16 3 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Marcel nie wypowiadaj sie prosze. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ma trochę racji. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Hmmm muszę kiedy wyjść na maisto w platronics gamecom 367 Mają spore te "nauszniki". dostałem je kiedyś, a komentarz przy tym mojego kuzyna, który sporo podróżuje komunikacją miejską był mniej więcej taki: "fajne słuchawki, ładne....takie do tramwaju, bo pełna izolacja" co do tematu - CAL'e są świetne, ale żeby były na miasto to faktycznie - trochę mało "oczojebne" jakieś Skullcandy powinny być w sam raz, aczkolwiek ja nie jestem do nich przekonany (nie lubię się w ten sposób wyróżniać ) pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Na miasto to Creative EP630/635/830 Dobrze wyciszają, czysty dźwięk i głęboooki bas Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Na miasto to Creative EP630Chyba jedne z najgorszych słuchawek jakie miałem w uchu. Poza tym autor chce nauszne Cytuj Link to post Share on other sites
mek 87 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam! Co do tak wielkich słuchawek na miasto-osobiście nie jestem przekonany (chyba jak większość polskiego społeczeństwa), ale dajmy na to taką Norwegię-tam królują takie giganty i nierzadko bardzo kolorowe i jak to młodzież mówi "fancy". Tam nikt nie zwraca na to uwagi (inna mentalność), a prym wiodą Skull'e i Koss'y, czasami też można spotkać osoby z gigantycznymi Hi-Fi na głowie, ale jak już wspomniałem-inna mentalność ludzka. Wracając do tematu: Bardzo dobrą opinią cieszy się ten model marki Koss: http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... phone.html Jeżeli Tobie nie przeszkadza rozmiar to bierz i nie przejmuj się opinią innych. Cytuj Link to post Share on other sites
marcel93 0 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Energy, piszesz żebym się nie wypowiadał, ale to co piszę to prawda. Jak się kupuje pralkę to po to żeby dobrze działała a nie po to, żeby przychodzący znajomi Ci zazdrościli jak super wygląda. Najlepiej sobie pozłacane słuchawki kup PS Tak, naśmiewam się z Ciebie bo walczę za wszelką cenę ze wszelką głupotą ludzką. Kup sobie dobre słuchawki i ciesz się jakością dźwięku. Laski i tak nie poderwiesz na modny wygląd słuchawek. Chyba, że też będzie głupia. Cytuj Link to post Share on other sites
energy16 3 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Marcel w domu mam glosniki ktore sa zepsute od 1,5roku i jakos sie przyzwyczailem do slabej jakosci dzwieku a na miasto nie chce jakis wyrabanych sluchawek gigantow z za****ta jakoscia dzwieku chce zeby jako-tako to wygladalo. Cytuj Link to post Share on other sites
marcel93 0 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No to po co się pytasz na forum o doradzenie? Jak liczy się dla Ciebie tylko wygląd to przejrzyj sobie na ceneo skullcandy, kossy albo akg i wybierz to co ładne w niezłej cenie. Tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts