XiaoXaa 0 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witam chciałem się was doradzić gdyż mam problem, planuje kupno tv do małego pokoju 22-24 cale, ale zastanawiam sie czy nie lepiej kupić monitora z tunerem tv gdyż sa one tańsze (budżet 600-700zł). Sprzęt ma służyć jako telewizor , ale tez do grania na ps3. Czy warto kupić monitor z tunerem, czy ta sie wiąże z gorszym obrazem (TV) ? Możecie tez coś polecić Cytuj Link to post Share on other sites
nad30 35 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 (edytowane) Sam posiadam takie rozwiązanie 2w jednym. 23 calowego LG model M2382D-PZ na matrycy IPS. Używam go już ponad rok czasu. Co prawda w czasie gdy go kupowałem zapłaciłem 850 zł ale LG ma podobne i nieco tańsze w swojej ofercie modele. Urządzenie w każdym z zastosowań sprawuje się doskonale ( jako tv jak i monitor ). Ma pilota wbudowane dobre głośniki a obraz jest świetny. Kupując koniecznie wybierz z matrycą IPS bo ma nieporównywalnie lepsze kąty widzenia. Na benchmark pl jest test tego modelu. Edytowane 12 Lipca 2014 przez nad30 Cytuj Link to post Share on other sites
XiaoXaa 0 Napisano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 a mógłbyś mi polecić jakieś konkretne modele bo podanego przez cb chyba już niema w sprzedaży Cytuj Link to post Share on other sites
nad30 35 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Tu znalazłem coś podobnego, powinien być wporzątku. http://proline.pl/?p=LG+23MA53D-PZ Cytuj Link to post Share on other sites
XiaoXaa 0 Napisano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 musiałbym dozbierać troszkę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts