Nelipson 5 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witam. Tak jak w temacie § Budżet: ok. 200zł§ Jakiej myszki obecnie używasz: to nie istotne§ Jaką masz obecnie podkładkę: obecnie brak§ Z jakich wartości DPI korzystasz: koło 1000dpi§ Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 4cm§ W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): OSU!, LoL, BF3§ Ile przycisków używasz w myszce: 3 podstawowe§ Chwyt: finger grip/palm§ Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2§ Wielkość dłoni (od czubka palca serdecznego do kciuka: 12cm§ Dlaczego chcesz zmienić mysz: stara się zepsuła, a zapasowa jest do wyrzucenia§ Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): -precyzyjna -lekka -szybko odskakujące klawisze -zmienne dpi Cytuj Link to post Share on other sites
pr0l4nd 44 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 oczywiście te 4cm masz zamiar zmienić? myszka, którą obecnie używasz może mieć znaczenie, nie będziesz potrzebował dużo czasu, aby się przyzwyczaić Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Osobiście polecam Tobie Gigabyte M8000xtreme myszkę mam od jej premiery do chwili obecnej, nadaje się do palma jak i finger gripa. Jest bynajmniej dla mnie idealna wygodna i dobrze wyważona. Edytowane 9 Lipca 2014 przez RafiXll Cytuj Link to post Share on other sites
pr0l4nd 44 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Osobiście polecam Tobie Gigabyte M8000xtreme myszkę mam od jej premiery do chwili obecnej, nadaje się do palma jak i finger gripa. Jest bynajmniej dla mnie idealna wygodna i dobrze wyważona. w tej cenie Rival jest lepszy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts