Skocz do zawartości

Ps3 SS 500gb. Sprzedam!!! TANIO!!!

Recommended Posts

RWAKU MAĆ nie kupi to nie kupi do CEHAUJOTA wafla to jego sprawa, gimby jedne zajmijcie się swoim życiem a nie walicie gruchę nad tym, że gość sprzedaje konsolę za 510zł zamiast 450.

Nie wiedziałem że teraz w przedszkolach jest internet , za moich czasów nie było ...

Skoro nie nasza SPRAWA to po co zakłada temat i sie pyta 10 razy w postach i na PW za ile wystawić ? Od tego jest chyba forum , szuka porady to Mu każdy dobrze radzi tylko gdzie jest sens jak gość sie pyta Ciebie za ile wystawić , Ty mówisz np. 500 a on wystawia za 600 :] A jutro znowu będzie o to samo pytał %-)

Wreszcie ktoś normalny, jak ktoś będzie chciał to kupi, nie to nie moja sprawa :)

Skoro reszta jest nie normalna to po co pytasz o zdanie ? Wogole moim zdaniem to temat jest do ZAMKNIĘCIA bo ani to nie jest aukcja ani żadne porady bo Autor tematu 100 razy pyta jak , gdzie , po co i za ile , 20 osób odpowiada a ten robi po swojemu ...

Nie pytam się za ile wystawić, tylko daje linki do aukcji.

A po za tym cena jest 510, a nie 600 zł :)

Jak nie umiesz czytać, to może wróć właśnie do przedszkola :o

Edytowane przez majkolaj

A po za tym cena jest 510, a nie 600 zł :) Jak nie umiesz czytać, to może wróć właśnie do przedszkola :o

Hahahaahahahahaahahhahahahaah gościu kłania się CZYTANIE ze ZROZUMIENIEM widzisz tam skrót "np" ? To był przykład Twojego zachowania , ja już kończe tutaj pisać bo aż przykro tutaj wchodzić :) Tak jak wspominałem wcześniej , wyjdzie PS5 a Ty jeszcze będziesz sprzedawał ...

Pozdrawiam

Nie chcę się wtrącać, bo to nie moja sprawa ale to dość zabawne widzieć, że nikt nie zalicytwał jej za 500zł, więc wystawiłeś ją za 510 :D

Choć z drugiej strony cena nie odstrasza, może się sprzedać moim zdaniem ale to będzie wymagało czasu.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...